FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Okrepitev v osrčju obrambe

Osrčje domžalske obrambe je okrepil obetavni Elmedin Fazlić! 20-letni produkt švicarskega Basla je s klubom podpisal dveinpolletno pogodbo. Na hrbtu bo nosil številko 71.

WelcomeFazla

“Ob prvem prihodu v Slovenijo se počutim izvrstno! Zelo sem vesel, da sem podpisal za Domžale. Izkoristiti želim vsako ponujeno priložnost in ekipi pomagati po najboljših močeh. V preteklih tednih sem že treniral z moštvom, zato vem, kako stvari potekajo. Prvič se podajam iz Švice in prestop v 1. SNL mi zagotovo predstavlja velik izziv. Vodstvu kluba se bom za izkazano zaupanje oddolžil s predstavami na igrišču, kjer upam, da bomo že od samega začetka uspešni. V Baslu sem preživel celoten mladinski staž, se ob tem naučil zares ogromno, zato v novo sredino prihajam optimističen,” je ob podpisu sodelovanja povedal Fazlić.

Elmedin je odraščal v mestecu Lausen, kjer je tudi naredil prve nogometne korake. Z leti je nogometni razvoj nadaljeval pri FC Liestal, nakar je pri 13 letih prestopil v Basel. Njegov potencial so zelo hitro opazili tudi v mlajših reprezentancah Švice. Zanje je 186 centimetrov visoki branilec bosanskih korenin nastopal kar pet let (od U14 do U19).

''Elmedin je nov igralec, ki spada v naš sistem dela. Gre za mladega nogometaša, ki premore velik potencial in kaže neizmerno željo po napredku. Nogometno se je izobrazil v enem izmed najboljših klubov Švice, igral za mlade reprezentance, kar pomeni, da premore določeno kakovost. Z nami je treniral kar nekaj časa, odigral je tudi tri pripravljalne tekme. Zaradi težav s poškodbami in odhodi smo pred nadaljevanjem prvenstva želeli okrepiti štoperski položaj in vesel sem, da smo to uspeli rešiti,” o tretjem zimskem novincu pravi športni direktor Senijad Ibričić.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO