FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Ogromno dobrih stvari

Varovanci Simona Rožmana so v Umagu odigrali še zadnjo tekmo v sklopu priprav na spomladanski del sezone, ki se prične naslednji konec tedna. Pred popoldanskim povratkom v Domžale so rumeni s 3:2 premagali ukrajinski FC Ruh.

IMG 7804

“Bilo je ogromno dobrih stvari. Fantje dajejo tisto, kar se od njih pričakuje. Krasi nas enotnost, velika želja, pozna se več hrabrosti v sami igri in to vsekakor želimo gledati tudi v bodoče. Ruh je bil zelo grob, a všeč mi je, kako so se igralci odzvali pri kar nekaj ostrih prekrških. Dokazali so, da nas nobena izven nogometna zadeva ne spravi iz tira,” je po čvrsti pripravljalni tekmi, zadnji pred nedeljskim ligaškim srečanjem s Sežano, povedal Simon Rožman.

O storjenem v januarju meni: “Mislim, da s kratkimi koraki stopamo v pravo smer in ob tem uživamo iz dneva v dan. Celoten strokovni štab je skupaj z igralci v mesecu dni naredil popolnoma vse, kar je bilo načrtovano. Najpomembneje je, da smo ostali zdravi. Nadgradili smo našo osnovno idejo in komaj čakamo začetek spomladanskega dela, kjer bomo na vsaki tekmi poskušali pokazati naš pravi obraz. Prepričan sem, da jo lahko marsikomu zagodemo.”

Nedelja in ponedeljek bosta za Domžalčane prosta: “Po dveh prostih dneh v torek nadaljujemo z intenzivnim trenažnim procesom. Želimo napredovati, to je naš primarni cilj, zato bomo pri tem vztrajali. Upam, da bo vreme v prihodnjem tednu ustrezno, pogoji za igro pa vemo, da bodo vsaj na začetku zelo zahtevni. Ne glede na to, ekipa je željna dokazovanja in verjamem, da bomo takšni, kot želimo biti,” je dejal Rožman. Nadaljevanje 1. SNL je za rumeno družino na sporedu v nedeljo, 12. februarja, ob 17:30, ko v Domžalah gostuje NK Tabor.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: B4

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO