FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Drugi zimski novinec je Amadej Brecl

Amadej Brecl je novi bočni branilec rumene družine! Po odhodu iz matičnega kluba NK Celje, kjer je pred tremi leti osvojil naslov državnega prvaka, je z Domžalami sklenil pogodbo do poletja 2024 in tako postal drugi zimski novinec ob Kamniški Bistrici.

BreclWelcome

“Drugi del sezone je pred vrati, zato je zame naravnost odlično, da sem si nemudoma po odhodu iz Celja že našel nov klub! Vsak igralec želi igrati in enako je v mojem primeru. Večino fantov dobro poznam z medsebojnih tekem, z glavnim trenerjem pa sem sodeloval v prvi polovici preteklega leta. Težav s prilagajanjem na novo okolje tako menim, da ne bo. Domžale veljajo za mlado ekipo, ki ima poseben slog igre. To mi ustreza, gre na roko, zato že nestrpno pričakujem prve prvenstvene izzive,” je dejal Amadej Brecl.

25-letnik je za Grofe debitiral leta 2017, v skupno sedmih članskih sezonah pa je za Celjane zaigral na 134 tekmah. V lanski je spomladi kar nekaj nastopov vknjižil tudi pod vodstvom Simona Rožmana, s katerim je znova združil moči nemudoma po sporazumni prekinitvi sodelovanja v knežjem mestu. Tam se je nogometno udejstvoval kar 18 let.

“Verjamem, da smo v Amadeju dobili pravega bočnega nogometaša, ki lahko zaigra na obeh straneh obrambe. Simon je z njim v preteklosti že sodeloval, zato se je bilo tudi bistveno lažje odločiti zanj. Ekipi se je takoj pridružil v Umagu, težav s poškodbami nima in to je v tem trenutku najpomembneje. V sredo bo prvič zaigral z novimi soigralci. Dobrodošlo je spoznanje, da je doslej nastopal v domačem prvenstvu. Dobro pozna slovensko ligo, zato sem prepričan, da ne bo imel težav s prilagajanjem na novo okolje,” je povedal Senijad Ibričić. Športni direktor bo v naslednjih dneh poskrbel za še eno osvežitev v zadnji vrsti.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO