FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vrnitev v domače okolje

Po prvem sklopu priprav v Umagu se je domžalska ekipa vrnila domov. Treningi, uvodni v novem delovnem tednu je že opravljen, bodo znova potekali na umetni travi, v petek sledi dvoboj z Aluminijem. Peta pripravljalna tekma se bo v Domžalah začela ob 13. uri.

94455199 53D4 4B19 9DE2 9F2D15613A38

''S pogoji v naši tradicionalni bazi smo bili zadovoljni. V zaključku prvega dela priprav smo ponovili osnove, sedaj pa prihajamo v  drugo obdobje, kjer bomo poskušali stvari dvigniti na višjo hitrost in iti v boljšo realizacijo. Pretekli teden je torej bil uspešen. Kljub porazu z Madžari se razvijamo v pravo smer in veselimo skupnega dela v prihodnje,'' nam je po povratku v Domžale zaupal strateg Simon Rožman.

O dveh opravljenih preizkusih v hrvaški Istri meni: ''Žal mi je predvsem prve tekme. Večji del dvoboja z MOL Fehervar smo bili enakovreden nasprotnik. Rezultat 3:0 ne prikazuje realnega stanja na igrišču. Tekma bi se lahko obrnila tudi v drugo smer, če govorimo o tekmovalnem vidiku, ki je tudi pomemben. Dejstvo je, da smo na obeh srečanjih, tudi proti Kolubari, prikazali stvari, ki jih želimo gledati. Seveda so prisotne tako individualne kot skupinske pomanjkljivosti, vendar moštveno delujemo zelo dobro. Smo tekmovalni, mladi, energični. Stvari, ki ne izvajamo dobro, moramo v naslednjih tednih in mesecih popraviti do te mere, da bomo na koncu sezone vsi skupaj zadovoljni.''

Zaradi vremena je torej znova aktualna umetna travnata površina. Domžalčani jo bodo v naslednjih šestih dneh koristili šestkrat, prihodnji ponedeljek sledi povratek v Umag: ''Obdržali bomo intenziteto in zmanjšali količino. Žal se zaradi vremena v tem tednu vračamo na umetno travo. Poudarek bo na hitrosti, osnova je postavljena in ogromno časa bomo posvetili zadnji tretjini igrišča, kjer realizacija še ni na pravem nivoju. Lahko omenim še zdravstveni karton. Na našo srečo je skorajda prazen. V tem obdobju prihaja do manjših udarcev in težave s poškodbo ima le Nick Perc. Manjkal bo teden ali dva, vse ostalo, govora je o delovni vnemi in zdravju, je v najlepšem redu,'' je sklenil Rožman.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: B4

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB