FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pogoji za delo so vrhunski

Po včerajšnjem prihodu v oblačni Umag so Domžalčani popoldan opravili prvi trening v Istri pod lučmi. Proti koncu vadbe je začelo močno deževati, a ker se je vremenska napoved čez noč izboljšala, razlogov za spremembo delovnega načrta ni bilo.

PogojiUmag

“Pogoji so zares vrhunski. V Umag prihajamo že vrsto let in mislim, da je vsakič bolje. Nekako smo navajeni na vse skupaj. Letos smo sicer v drugem hotelu kot v zadnjih nekaj letih, kar pa ne spremeni ničesar. Pomembno je, da smo skupaj. Čas, ki ga imamo na voljo, želimo maksimalno izkoristiti in tako priprave oddelati na najboljši možen način. Dvojni spored treningov poskrbi za malce večjo utrujenost, vendar z ustrezno regeneracijo se hitro pripravimo na naslednje obveznosti. Bistveno lažje je tudi zaradi temperature. Je namreč lokaciji primerna, vetra ni, dež pa ni tako moteč. Aktivnosti se zunaj odvijajo brez težav in samo upam, da bo temu tako vse do konca tedna,” nam je po torkovi dopoldanski vadbi, preostanek dneva bo namenjen individualnim analizam, zaupal kapetan Zeni Husmani.

Skupaj s soigralci ima te dni na razpolago izvrstno pripravljeno igrišče, hotelsko telovadnico, fitnes. Fantje sicer največ časa preživijo v sobi za terapije, kjer nikoli ni dolgčas. Pogosto je obiskana tudi skrbno urejena soba za opremo oziroma “ekonomat”. Čez celoten dan so na hodniku hotela Garden Sol v nadstropju št. 3 igralcem na voljo številni napitki in zdravi prigrizki, v sejni sobi pa lahko čas za sprostitev izkoristijo ob igri namiznega tenisa.

Naj dodamo, da so treningom v Umagu priključeni tudi nekateri člani MNC. S prvim moštvom trenirajo vratarja Benjamin Matičič in Aljaž Strajnar, branilec Danilo Tkachuk, vezista Luka Topalović in Edvin Krupić ter napadalca Gašper Černe in Luka Dovžan Karahodžić.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB