Jovićević bo kariero nadaljeval pri Muri

Pred nadaljevanjem zimskih priprav je moštvo Domžal zapustil Nikola Jovićević. Pol leta pred iztekom pogodbe se napadalno usmerjeni vezist seli v Prekmurje, kjer bo v prihodnje nosil dres Mure.

nkd 10 jovicevic

Po prihodu iz ljubljanske Olimpije je Jovičević dve sezoni sprva igral za mladinsko selekcijo rumene družine. Na 27 ligaških tekmah je dosegel 15 zadetkov, med strelce se je vpisal tudi na povratnem dvoboju mladinske lige prvakov proti vrstnikom BSC Young Boys. V jesenskem delu letošnjega tekmovalnega leta je nastopil na dveh tekmah 1. SNL, v sezoni 2021/22, njegovi debitantski med člani, pa je Nikola zbral štiri nastope.

Ob vstopu v koledarsko leto 2023 klub zapušča z željo po večji igralni minutaži. Prestop ne vsebuje finančnega nadomestila, bodo pa Domžale deležne določenih odstotkov ob morebitni nadaljnji prodaji.

Srečno, Niki!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO