FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Z igro bomo presenetili

S tekmo Gorica – Celje se je v soboto začel spomladanski del sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Domžalčani bodo svojo obveznost 22. kola opravili v nedeljo ob 14:00, ko bo v Športnem parku Domžale gostovala Luka Koper, ki na četrtem mestu za dvakratnimi državnimi prvaki zaostaja dve točki.

Nejc Skubic

Varovanci Stevana Mojsilovića so v soboto še drugič preizkusili zelenico domžalskega stadiona in v odličnem vzdušju pričakujejo prvo uradno tekmo v letu 2013. Dodaten optimizem vzbuja tudi zdravstveni karton, saj sta izven kadra za jutrišnjo tekmo le Žan Majer, ki se bo treningom priključil že v ponedeljek in vratar Gregor Zabret, ki bo zaradi poškodbe rame odsoten dlje časa.


Skoraj zagotovo pa bo mesto v prvi enajsterici zasedel Nejc Skubic, ki je v jesenskem delu sezone zaradi kazni štirih rumenih kartonov izpustil le eno tekmo oziroma 90 minut igre. 23-letni zvezni nogometaš, ki je jeseni nosil tudi kapetanski trak, je prepričan, da bodo Domžale s svojo novo igro presenetile nasprotnike in napoveduje uvrstitev v Evropo.


Prva sobota v marcu pa je praznična za Denisa Halilovića, ki praznuje svoj 27. rojstni dan. Ob tej priložnosti mu čestitamo in želimo čim več zmag na vseh področjih. Za darilo pa objavljamo njegov edini zadetek v dresu Domžal. Dosegel ga je v 13. kolu letošnje sezone, ko je z glavo poskrbel za vodstvo dvakratnih državnih prvakov na Bonifiki v Kopru. Nedeljskega tekmeca so nekdanji pokalni prvaki takrat premagali z 2:1.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO