FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V petek v Koper

Z včerajšnjim dopoldanskim treningom so Domžalčani odprli nov tekmovalni teden. Po Gorici bo že v petek nasproti stal Koper, ki se trenutno nahaja na drugem mestu 1. SNL. Tekma na Bonifiki se bo začela ob 20:15.

nkd 5 mulalic

Lestvica

Koper je torej drugi, ima 26 točk in po nedeljskem porazu z Olimpijo za vodilnim položajem zaostaja 11 točk. Prednost Kanarčkov pred petouvrščeno rumeno družino v tem trenutku znaša 5 točk.

Medsebojni obračuni

Prvi letošnji spopad se je ob Kamniški Bistrici zaključil z rezultatom 0:2. V 7. krogu sta v zaključku tekme za goste zadela Andrej Kotnik in Anis Jašaragić, ki ob Luki Šušnjari, Adnanu Goluboviću, Rudiju Vancaš Požegu in Dariu Kolobariću spada med nekdanje Domžalčane. Moštvi sta se sicer v Prvi ligi Telemach srečali na 72 tekmah in sta z 28 zmagami, 16 remiji in 28 porazi povsem poravnani.

Prepoved igranja

Tokrat bo zagotovo odsoten Nick Perc, ki je kot prvi v sezoni izpolnil kvoto štirih rumenih kartonov. Seznam poškodovanih v primerjavi s tekmo proti Gorici ni doživel sprememb.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO