Proti Bravu že v petek

Petkov večer bosta v okviru 13. kroga Prve lige Telemach popestrila Domžale in Bravo. Vstopnice za srečanje ob Kamniški Bistrici so na voljo v NK Baru po ceni 5,00 EUR. Dvoboj se bo začel ob 20.15.

nkd 3 barisic

''Tekma z Bravom bo predstavljala velik izziv. Na zadnjih treh ligaških obračunih smo trikrat vodili, osvojili pa le dve točki. To si želimo izboljšati, nadgraditi z zmago, a zavedamo se, da bo nasproti stal razpoložen tekmec. V prejšnjem krogu so vodilno moštvo povsem uničili s 6-1. Takšne stvari se ne zgodijo slučajno, zato bomo morali biti izredno pozorni. Bravo je vselej zelo trd oreh. Letos smo ga na prvi tekmi premagali z minimalno razliko in upam, da bomo uspešni tudi jutri,'' je pred 14. ligaškim spopadom s Šiškarji dejal hrvaški napadalec Bartol Barišić.

V preteklem krogu je dosegel drugi zadetek v rumenem: ''Vsak zadetek je poseben, ko ekipi pomagaš do zmage pa je seveda toliko slajše vse skupaj. V Sežani nam ni uspelo vknjižiti treh točk, toda glede na to, da si želimo biti višje, bo potrebno zmagovati. V naslednjih tednih se bo lestvica še bolj izdelala, razdelila, zato je potrebno izkoristiti priložnost in do konca meseca osvojiti čim več točk. Imamo težavo, saj prejemamo zadetke v zaključku, toda menim, da je lažje odpraviti zadnji del tekme, torej našo podobo v zadnjih minutah, kot pa če bi bili povsem nekonkurenčni oziroma vselej v podrejenem položaju.''

''Bravo ne prejema veliko zadetkov. Imajo drugo najboljšo obrambo lige. Kar si bomo pripravili bo potrebno pospraviti v gol. Odločale bodo malenkosti, na dosedanjih medsebojnih tekmah je bilo vselej tako, zato pričakujem podoben scenarij tudi tokrat,'' je zaključil otrok zagrebškega Dinama.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO