FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Spored tekem in zdravstveni karton

V oktobru bodo Domžalčani odigrali še štiri tekme. Najprej bo ob Kamniški Bistrici gostoval Bravo, nato drugoligaš Ilirija, v zaključku meseca bosta nasproti stala še Maribor in Gorica. Kakšno je stanje z Vukom, Husmanijem in Klemenčičem?

nkd 2 ekipa

Po remiju z Muro in Tabor Sežano bodo varovanci Simona Rožmana znova na delu že v petek, ob 20.15, ko v Domžale prihaja NK Bravo. Ljubljančani so pred dnevi mestnega tekmeca Olimpijo ponižali s kar 6-1, prvo medsebojno srečanje z rumeno družino pa se je po zaslugi Ivana Durdova končalo z minimalno zmago rumenih. Hrvaški napadalec bo tokrat manjkal zaradi kazni, po kateri se v moštvo vrača Janez Pišek.

Na seznamu poškodovanih so še naprej Zeni Husmani (koleno), Tilen Klemenčič (koleno) in Slobodan Vuk (stopalo). Slednji se v trenažni proces že vrača postopoma in bo znova na zelenici v novembru, Klemenčič bo z rehabilitacijo nadaljeval vse do konca sezone, medtem ko je Husmani po dobrem mesecu dni zaključil z nošenjem opornice. Pozitivno spoznanje predstavlja dejstvo, da izkušeni vezist ne bo potreboval operacije, Simonu Rožmanu pa bo znova na voljo na začetku zimskih priprav.

Spored tekem:

Domžale - Bravo, petek, 14. oktober, ob 20:15

Domžale - Ilirija, torek, 18. oktober, ob 17:30

Maribor - Domžale, sobota, 22. oktober, ob 20:15

Domžale - Gorica, petek, 28. oktober, ob 17:30

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB