FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Spored tekem in zdravstveni karton

V oktobru bodo Domžalčani odigrali še štiri tekme. Najprej bo ob Kamniški Bistrici gostoval Bravo, nato drugoligaš Ilirija, v zaključku meseca bosta nasproti stala še Maribor in Gorica. Kakšno je stanje z Vukom, Husmanijem in Klemenčičem?

nkd 2 ekipa

Po remiju z Muro in Tabor Sežano bodo varovanci Simona Rožmana znova na delu že v petek, ob 20.15, ko v Domžale prihaja NK Bravo. Ljubljančani so pred dnevi mestnega tekmeca Olimpijo ponižali s kar 6-1, prvo medsebojno srečanje z rumeno družino pa se je po zaslugi Ivana Durdova končalo z minimalno zmago rumenih. Hrvaški napadalec bo tokrat manjkal zaradi kazni, po kateri se v moštvo vrača Janez Pišek.

Na seznamu poškodovanih so še naprej Zeni Husmani (koleno), Tilen Klemenčič (koleno) in Slobodan Vuk (stopalo). Slednji se v trenažni proces že vrača postopoma in bo znova na zelenici v novembru, Klemenčič bo z rehabilitacijo nadaljeval vse do konca sezone, medtem ko je Husmani po dobrem mesecu dni zaključil z nošenjem opornice. Pozitivno spoznanje predstavlja dejstvo, da izkušeni vezist ne bo potreboval operacije, Simonu Rožmanu pa bo znova na voljo na začetku zimskih priprav.

Spored tekem:

Domžale - Bravo, petek, 14. oktober, ob 20:15

Domžale - Ilirija, torek, 18. oktober, ob 17:30

Maribor - Domžale, sobota, 22. oktober, ob 20:15

Domžale - Gorica, petek, 28. oktober, ob 17:30

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO