FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Pokazati svojo vrednost

Goran Vuk je eden od petih nogometašev, ki so se Nogometnemu klubu Domžale pridružili na začetku letošnje sezone. 25-letni napadalec se je ob Kamniško Bistrico preselil iz sosednega Doba, kjer se je okitil z naslovom najboljšega strelca v drugi slovenski ligi.

Goran Vuk

Prva polovica sezone v najmočnejšem rangu tekmovanja se ni izšla po željah Kamničana. Zaigral je na 19 tekmah, na katerih je na zelenici preživel 1258 minut, a dosegel le en gol. Uspešen je bil v 18. kolu na tekmi v Murski Soboti, kjer je dosegel prvi gol na obračunu proti Muri 05, ki so ga Domžalčani dobili z izidom 2:1. Drugi gol za dvakratne državne prvake je prispeval njegov mlajši brat Slobodan.  Goran je odločen, da v drugem delu sezone pokaže vse svoje sposobnosti. Za mesto v prvi enajsterici pa se bo moral potruditi že na jutrišnji prijateljski tekmi proti Radomljam, ki bodo v domžalskem Športnem parku gostovale točno ob poldne.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO