Sprehod za spomin

Ob Svetovnem dnevu Alzheimerjeve bolezni so predstavniki Nogometnega kluba Domžale združili moči z lokalnim Domom upokojencev in se udeležili tradicionalnega sprehoda za spomin.

SprehodSpomin

Starejšim občanom so se na sredino dopoldne v središču mesta pridružili izvršni direktor Matej Oražem, športni direktor Senijad Ibričić, poslovno finančna direktorica Tina Jeklic, napadalec Slobodan Vuk in številni ostali člani kluba. Po sprehodu v mestnem jedru in malce drugačni skupni vadbi v parku pri občinski stavbi sta si obe strani izmenjali simbolična darila in trenutek izkoristili za skupno fotografijo. 

''Z domom upokojencev Domžale sodelujemo že od leta 2013, torej skoraj 10 let. Veseli smo bili vabila na ta edinstven dogodek in vsi smo domov odšli bogatejši za lepo izkušnjo. Vedno, ko se pokaže priložnost radi pomagamo, naj bo to ob simboličnih gestah ali pa ko gre zares,'' je ob obisku Doma upokojencev povedal Matej Oražem.

Vrsto let sta dom starejših občanov in NK Domžale uspešno sodelovala v projektu Viški hrane, med koronakrizo je rumena družina zaradi prostorske stiske v uporabo z veseljem odstopila prostore v Akademiji, oskrbovanci doma upokojencev pa redno obiskujejo domače tekme dvakratnih državnih prvakov. Ponovnega druženja na prihajajočih tekmah v Športnem parku Domžale se že veselimo!

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO