FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prvi reprezentančni premor v sezoni 2022/23

V naslednjih dneh bo reprezentančne obveznosti opravljalo osem nogometašev članskega moštva Domžal. Med izbranci sta tudi Černe in Krupić, ki se kalita pri NK Dob v 2. SNL. Preostanek zasedbe Simona Rožmana bo v petek ob 16h v Zagrebu odigral prijateljsko tekmo s hrvaško Gorico.

DSC 87221

Slovenija U21: (Jošt Pišek, Mark Strajnar, Nick Perc, Emir Saitoski)

Štirje predstavniki Domžal bodo 21. septembra ob 18h odigrali prijateljsko tekmo z Bosno in Hercegovino. Za vse vpoklicane nogometaše rumene družine bo to prvi nastop v selekciji U21!

Črna Gora U21: (Nikola Jovićević)

Vpoklic v mlado reprezentanco Črne Gore je prejel Nikola Jovićević, ki ga 23.9. čaka tekma z Avstrijo, 26.9. pa z Malto. Gre za prijateljski srečanji.

Hrvaška U20: (Bartol Barišić)

Bartol Barišić bo v prihodnjih dneh branil barve hrvaške reprezentance do 20 let. V Čakovcu se bo s soigralci zoperstavil vrstnikom Savdske Arabije (22.9.) in Albanije (25.9.).

Slovenija U19: (Mitja Ilenič, Luka Turudija, Gašper Černe, Edvin Krupić)

Izbrano vrsto do 19 let čaka kvalifikacijski turnir na Nizozemskem. Slovenci se bodo najprej pomerili s Severno Irsko (21.9., ob 19:30), nato sledi tekma z Moldavijo (24.9., ob 15:00), za konec pa še obračun z domačo reprezentanco (27.9., ob 19:30).

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip D ToursMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani ound   chio logo jpg RGB