FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Brata Vuk pred tekmo svojih klubov

V sredo ob 16:30 bosta Domžale in Kamnik odigrala tekmo 1. kroga Pokala Union. Šlo bo za sosedski spopad, ki ponuja zanimiv zaplet, saj imamo na eni strani igralca, ki je obenem predsednik nasprotne ekipe, na drugi pa njegovega brata, ki je včasih igral za rumene.

nkd 5 vuk

Slobodan Vuk: ''Čeprav zaradi poškodbe ne bom igral, bo to zame precej čudna tekma. Klub, kjer sem začel z nogometom in sedaj v njem opravljam vlogo predsednika, proti klubu, kjer sem kot igralec aktiven že 12 let. Lahko bi rekel, da kdorkoli zmaga, bom zadovoljen. Več možnosti seveda pripisujem Domžalam. Prvoligaš ima kvaliteto, Kamnik nastopa v 4. ligi, zato mislim, da v tej smeri ne bi smelo biti nikakršne dileme. Spopad dveh bližnjih klubov po zelo dolgem času si bo zagotovo lepo ogledati. Rad bi vas pozval, da pridite v čim večjem številu in tako podprete lokalni ekipi,'' sporoča najboljši strelec rumene družine v zgodovini.

Njegov starejši brat Goran, nekdanji Domžalčan (58 nastopov), trenutno pa napadalec Kamnika, dodaja: ''Za nas bo to velik dogodek. Fantje se izredno veselijo te tekme, saj proti prvoligašu in takšni ekipi še nikdar niso zaigrali. Vemo, da so Domžale profesionalen klub, prvoligaš. Za nas rezultat ne bo pomemben, poskušali bomo le uživati v tekmi. Mislim, da je prvič prišlo do takšnega scenarija, da je na eni strani igralec predsednik drugega kluba. Doma nisva govorila veliko o tem, a zagotovo bo Slobi s svojo odsotnostjo okrepil Domžale,'' je v šali zaključil Goran Vuk.

Domžale so na uvodnih devetih tekmah 1. SNL zabeležile 12 točk, Kamnik pa je na treh tekmah MNZ Ljubljana prišel do sedmih. Naj dodamo, da bo vstop na jutrišnjo tekmo prost. Se vidimo!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO