Po Gorici s Koprom

Jutri, ob 20:15, bo v Domžalah gostoval Koper. Primorski predstavnik se pred srečanjem, ki si ga lahko v živo ogledate za vsega 5,00 EUR, nahaja na 2. mestu 1. SNL z zgolj tremi točkami prednosti pred Domžalami.

nkd 10 duric

“Gledamo samo naprej. Drži, če bi nam kdo pred tedni ponudil sedem točk na zadnjih treh tekmah, bi seveda sprejeli, a čakajo nas novi izzivi, kjer so na voljo nove točke, zato se na preteklost ne oziramo. Jasno je, da moramo biti boljši kot v Novi Gorici. Hitreje sprejemati odločitve, bolj zbrano napadati,” pred tekmo 7. kroga meni osrednji branilec Andrej Đurić.

Posojeni nogometaš Crvene zvezde je o tekmecu, ki je doslej zbral 12 točk, povedal: “Koper je po pričakovanjih v vrhu. Po ogledu statistike in preteklih dvobojev sem ugotovil, da so medsebojne tekme vselej zanimive, glede na kvaliteto, ki je prisotna na obeh straneh, pa menim, da se lahko tudi tokrat nadejamo zadetkov. V primerjavi z lansko sezono je podoba Kopra malce spremenjena. Kljub temu imajo v svojih vrstah ogromno nevarnih posameznikov. Prišel je Kolobarić, francoski vezist Correia, Kotnik je novo sezono začel izjemno, Parris je tudi že dokazal, česa je sposoben. In številni drugi. Nevarnosti torej prežijo na večih koncih.”

Prve tri domače tekme v novi sezoni so minile brez poraza. Domžalčani so zabeležili dva remija (Celje, Tabor) in zmago (Maribor). Nov uspeh bi rumeno družino točkovno izenačil prav s Koprčani: “To ni slabo, bi pa lahko bilo bistveno bolje. V prihodnje želimo domače prizorišče spremeniti v trdnjavo. V Domžalah gostje ne smejo priti kar tako do točk. Verjamem, da smo na pravi poti in s skupnimi močmi nam lahko uspe.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO