FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mulalić pred Mariborom

V nedeljo bo v Domžalah gostoval NK Maribor! Spopad s trenutno 10. uvrščenim moštvom 1. SNL se bo začel ob 20:15. Cena vstopnic v predprodaji (NK Bar) znaša 8,00 EUR, na dan tekme 10,00 EUR.

MulajkaPredMb

“V prejšnjem krogu smo uspeli priti do prvih treh točk, ki so poskrbele za dvig samozavesti in mirnejši teden. V tem slogu želimo nadaljevati. Tekmec je Maribor, ekipa, ki ji trenutno ne gre najbolje, sicer še tekmujejo v Evropi, a zagotovo bodo v srečanje stopili na polno. Prvenstveni položaj jim ne dopušča veliko prostora za razne eksperimente in tega se dobro zavedamo,” pred obračunom 5. kroga meni Ajdin Mulalić.

27-letni vratar je skupaj s soigralci v sredo odigral dobrodelno tekmo s predstavnikom Lige prvakov. Ukrajinski velikan Šahtar Doneck je bil rezultatsko uspešnejši, toda tokrat je bilo v prvem planu nekaj drugega: “Tekma s Šahtarjem je po eni strani služila uigravanju, po drugi strani pa je šlo za dobrodelno srečanje, dogodek za dober namen. Stopili smo skupaj in pomagali. Takšnih tekem menim, da bi moralo biti več, saj je to nekaj več kot pozitivnega za vse vpletene strani. Hvala vsem, ki ste pomagali.”
 
Po štirih odigranih tekmah imajo Domžalčani pet točk, Maribor je pri treh: “Na lestvico se ne oziramo. Smo šele na začetku sezone. Maribor ni v najboljšem položaju, vendar takšne ekipe se prej ali slej odzovejo. Kljub temu moramo poskrbeti, da se to ne bo zgodilo že v nedeljo, saj igramo na domačih tleh, kjer si tudi želimo zabeležiti prvo zmago in s tem nadaljevati s pravo formo. Na tekmah z Mariborom je bilo v lanski sezoni precej zadetkov, enako mislim, da bo tudi tokrat. Odločala bo učinkovitost v napadu.”
 
Besedilo: Nejc Berce
 
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO