FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Georgijević v Tanzanijo

Dejan Georgijević ni več član NK Domžale. 27-letni srbski napadalec moštvo zapušča po sporazumni prekinitvi sodelovanja, kariero bo nadaljeval na vzhodu Afrike.

SrecnoDeki

''Vsem v klubu želim le najboljše! Hvala vam za prelepo izkušnjo. Tukaj sem spoznal veliko novih prijateljev, odlično smo sodelovali, sedaj pa je čas za nov izziv v povsem drugačnem okolju. Domžale bom ohranil v lepem spominu, ekipo pa bom še naprej spremljal z največjim veseljem. Srečno, fantje,'' je pred odhodom v Tanzanijo povedal Georgijević.

Nekdanji član Partizana, Veleža, Ferencvaroša in Voždovca je v rumenem zaigral na 20 tekmah, podpisal pa se je pod 5 zadetkov in 1 asistenco. V aktualni sezoni je poletne priprave opravil skorajda v celoti, nato zaradi lažjih težav s poškodbo ni stopil na zelenico. Georgijević je sedaj nov izziv našel v oddaljeni Tanzaniji, kjer bo oblekel dres FC Simba, rednega udeleženca afriške lige prvakov. Naslov državnega prvaka so v zadnjih petih letih osvojili štirikrat, skupno gledano pa imajo že 22 ligaških lovorik. Moštvo srbskega strokovnjaka Zorana Manojlovića domuje na stadionu Benjamin Mkapa, ki sprejme 60 tisoč gledalcev, na uradnem instagram profilu pa imajo kar 4 milijone sledilcev.

Senijad Ibričić: ''Dejan je prejel izredno zanimivo ponudbo iz tujine in po skupnem pogovoru smo sprejeli odločitev, ki je bila najboljša za vse vpletene strani. Fant je celotno obdobje, ki ga je preživel v Domžalah, kazal pravi odnos, bil profesionalen vse do zadnjega dne, zato mu na nadaljnji poti želimo obilo uspeha.''

Deki, hvala za vse in srečno!

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO