''Tekme z Bravom so vselej zahtevne''

Četrti krog 1. SNL bo ponudil s tekmo med Bravom in Domžalami. Varovanci Simona Rožmana bodo zadnji trening pred jutrišnjim srečanjem, ki se bo v Ljubljani začelo ob 17.30, opravili v večernih urah.

nkd 3 markus

''Tekme z Bravom so vselej zahtevne, še posebej na ŽAKU, kjer je vsakomur zelo težko. Na prvih treh dvobojih v novi sezoni nismo slavili, smo torej nezadovoljni, se pa naši cilj ob tem ne spreminjajo. Napadamo zmago. Bravo je nazadnje doma premagal Koper, nato je klonil proti Olimpiji, možni so vsi scenariji, toda čas je za pravi odgovor Domžal,'' meni Benjamin Markuš.

O neuspehu v zaključku tekme proti Muri in Taboru je povedal: ''Srečanje traja 90 minut in potrebno je biti pozoren vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Proti Muri smo imeli dva zadetka prednosti pa nato ostali brez točk, Tabor je uspel v izdihljajih tekme izenačiti. Takšni padci se nam ne smejo več dogajati. V obeh primerih smo bili najprej zelo dobri, nato pa v drugem polčasu neprepoznavni. Lahko se izgovarjamo na mladost, a to menim, da ni razlog. Moramo biti samo bolj odločni in zbrani.''

''Uvodi v sezono so vselej zanimivi. Nikoli ne moreš ravno vedeti, kako se bo razpletlo, sploh na začetku, ko se lestvica še razporeja. S soigralci si v tem trenutku želimo naš položaj bistveno izboljšati še pred zaključkom prve četrtine, saj bo potem bistveno lažje,'' je zaključil Markuš, ki je na zadnji tekmi v zvezni vrsti zamenjal kaznovanega Janeza Piška. Slednji bo proti Bravu znova v ekipi.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO