FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Mirko Mutavčić, dobrodošel!

Odhod Andraža Žiniča v Maribor je izpraznil mesto na desni strani obrambe, zapolnil pa ga bo ravno član Maribora. Dveletno pogodbo je z Domžalami podpisal Mirko Mutavčić.

MutavcicDobrodosel

''V novo okolje prihajam zelo motiviran. Prve treninge sem z ekipo že opravil, spoznal soigralce, strokovni štab. Veliko fanotv poznam iz mlajših reprezentanc, z glavnim trenerjem pa sva že sodelovala v Mariboru. Simon mi je ponudil priložnost za igranje v članskem moštvu, debitantske nastope v 1. SNL, ki bodo za vedno ostali v spominu. Osebno si v Domžalah želim napredovati, najprej pa bo seveda potrebno popraviti vtis s prvih tekem. Zmoremo več in prepričan sem, da bo pogled na lestvico kmalu bistveno lepši,” je povedal Mutavčić.

21-letni Mutavčić je prve nogometne korake storil v mlajših selekcijah Gorice. Pri 15 letih se je preselil v Maribor, kjer je po nastopanju za kadete in mladince prvoligaški debi dočakal v lanski sezoni. Na Štajerskem je nastopil na 15 tekmah 1. SNL, en dvoboj je odigral tudi v kvalifikacijah za konferenčno ligo. V preteklosti je nekdanji mladi slovenski reprezentant kot posojen nogometaš branil tudi barve Primorja.

Športni direktor Senijad Ibričić: ''Obrambne položaje želimo imeti ustrezno pokrite, zato smo po prestopu Žiniča v Maribor nemudoma ukrepali. Mitji Ileniču bo v prihodnje konkuriral Mutavčić, mladi nogometaš, ki ima za seboj v celoti opravljene poletne priprave, hkrati pa okolje že dobro pozna. Moram povedati, da prestopa nista povezana, smo pa z Mariborom še enkrat več odlično sodelovali. Mutavčić se je ekipi že pridružil.''

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB