FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gašper Tratnik, dobrodošel!

Uspešno sosedsko sodelovanje je privedlo do novega prestopa. Tokrat v smeri Dob-Domžale. Ob Kamniško Bistrico se je namreč preselil 22-letni čuvaj mreže Gašper Tratnik.

WelcomeTratnik

''Zelo sem vesel, da mi je vodstvo kluba ponudilo to priložnost. Z Domžalami treniram že od prvega dne poletnih priprav dalje in lahko povem, da z ostalimi vratarji treniramo na zares visokem nivoju. Nekaj igralcev poznam že od prej, predvsem mlajše, ki so bili na Dobu. Klub sem podrobneje spremljal že v preteklosti, ko sta člana moštva bila moja dobra prijatelja iz otroštva Adam Gnezda Čerin in Dario Kolobarić. Težav s prilagajanjem na novo okolje tako ne bo. Ekipi si želim pomagati po najboljših močeh, obenem pa doseči osebni napredek,” je povedal Tratnik.

191 centimetrov visoki vratar prihaja iz Idrije, kjer je tudi storil prve nogometne korake. Z nogometom se je resneje začel ukvarjati pri ljubljanskem Interblocku, zadnje leto mladinskega staža pa je preživel pri mladincih Ilirije. Tratnik je dres NK Dob nosil od poletja 2019 dalje, v lanski sezoni 2. SNL je branil na 13 tekmah. V Domžalah bo nosil številko 12.

Športni direktor Senijad Ibričić: ''Po odhodu Mihelaka je Mulalić ostal kot edini članski vratar in morali smo ukrepati. Že takoj na začetku priprav smo ekipi priključili Tratnika, mladega čuvaja mreže, ki je v pretekli sezoni branil v 2. SNL. Strokovno vodstvo vse nogometaše na Dobu skrbno spremlja in po posvetu s trenerjem smo se odločili, da Gašperju ponudimo priložnost. V dosedanjem delu priprav se je pokazal v zelo dobri luči. Je iz pravega testa, zato lahko povem, da smo na vratarskem področju izpolnili pričakovanja oziroma želje. S prvim moštvom redno trenirajo tudi ostali mlajši vratarji iz obeh klubov, ki prav tako premorejo kar nekaj potenciala.''

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB