FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V 1. krogu z NK Celje

Na Brdu pri Kranju so pravkar opravili žreb tekmovalnih parov za prvoligaško sezono 2022/23, ki se uradno prične 16. julija. NK Domžale sta na sedežu NZS zastopala Senijad Ibričić in Matej Oražem.

nkd 13 saitoski

V družbi športnega in izvršnega direktorja so Domžalčani izvedeli, da se bodo v 1. krogu Prve lige Telemach na domačih tleh pomerili z NK Celje. Prvo gostovanje sledi teden dni kasneje v Murski Soboti, v 3. krogu bomo spremljali domači dvoboj z NK Tabor Sežana.

Uvodni občinski derbi z NK Radomlje bo prišel na vrsto v 9. krogu, ko bo vloga domačina pripadla rumenim. Na primorski konec, kjer imajo znova tri predstavnike, se bodo varovanci Simona Rožmana premierno odpravili v sredini avgusta. Tedaj bo nasprotnik Gorica, ki je med elito zamenjala Aluminij. Rumeni bodo v celotnem tekmovalnem letu 2022/23 sicer skupno prepotovali 2892 ligaških kilometrov.

Razpored (Uradni termini bodo znani naknadno):

1. krog: Domžale - Celje

2. krog: Mura - Domžale

3. krog: Domžale - Tabor Sežana

4. krog: Bravo - Domžale

5. krog: Domžale - Maribor

6. krog: Gorica - Domžale

7. krog: Domžale - Koper

8. krog: Olimpija - Domžale

9. krog: Domžale - Kalcer Radomlje

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB