FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Domžale - Ivančna Gorica 4:1

Prijateljska tekma
sobota, 09.02.2013 ob 13:00
Športni park Domžale - umetna trava, 100 gledalcev
Strelci: 0:1 Koren 7', 1:1 Čadikovski 19'/11m, 2:1 Požeg Vancaš 34', 3:1 Osmanaj 47', 4:1 Husmani 85'

Sodniki: Božo Kondič (Ljubljana), Nedeljko Todorovič (Ljubljana), Peter Milinovič (Medvode)

Domžale - Ivančna Gorica 4:1

DOMŽALE IVANČNA GORICA
41 Vidmar Nejc 1  Balažič Izidor
2 Skubic Nejc 33  Kozel Luka
5 Zec Darko 31  Voje Luka
8 Čadikovski Dragan 3  Vukovič Zoran                 
13 Knezović Ivan 19  Grilc Matej
17 Kovjenić Marko 26  Božič Marko
27 Dobrovoljc Gaber 21  Ožbolt Dominik
29 Balkovec Jure 23  Burkeljca Nik
50 Tirc Lan 30  Škorič Dušan
64 Janža Erik 26  Đajić Milan
77 Požeg Vancaš Rudi 29  Koren Erik


39 Zabret Gregor 32  Anžlovar Mitja
7 Kostakis Charis 20  Klemenčič Gašper
9 Vuk Goran 19  Arsič Srđan
11 Osmanaj Liridon 28  Jashari Qendrim
18 Pihler Aleks 25  Zupančič Blaž
23 Ihbeisheh Jaka
25 Korun Uroš
37 Majer Žan
90 Husmani Zeni

Strelci: 0:1 Koren 7', 1:1 Čadikovski 19'/11m, 2:1 Požeg Vancaš 34', 3:1 Osmanaj 47', 4:1 Husmani 85'
Menjave:
Domžale: Zec - Majer 33', Vidmar - Zabret 46', Korun - Knezović 46', Kovjenić - Husmani 46', Balkovec - Ihbeisheh 46', Janža - Pihler 46', Tirc - Kostakis 46', Čadikovski - Osmanaj 46', Požeg Vancaš - Vuk 46', 
Ivančna Gorica: Škorić - Arsič 34', Đajić - Zupančič 51', Burkeljca - Klemenčič 54', Grilc - Anžlovar 60', Božič - Burkeljca 65', Burkeljca - Jashari 69', Ožbolt - Koren 77'
Rumeni karton: Janža 37'
Rdeči kartoni: /

V ekipi Domžal zaradi poškodb ni bilo Denisa Halilovića, Tadeja Remsa, Žige Kousa, Jerneja Papeža, Mata Šimunovića, Slobodana Vuka in Michela Nacka Balokoga, ki je zbolel. Kapetanski trak je Stevan Mojsilović tokrat zaupal Ivanu Knezoviću.


1. minuta: Nogometaši Domžal so začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Vidmar; Dobrovoljc, Skubic, Knezović; Janža, Zec, Tirc; Kovjenić, Požeg Vancaš, Balkovec; Čadikovski.

3. minuta: Domžalčani so izvajali dva zaporedna kota. Po drugem je Balkovec pred vrati našel Zeca, ki je z glavo streljal mimo desne vratnice

5. minuta: Domžalčani so uspešno kombinirali po levi strani. Janža je v kazenskem prostoru našel Balkovca, ki je z 12 metrov streljal ob desno vratnico. Z odlično obrambo se je izkazal Balažič, ki je odbil v kot.

0:1 Koren; 7. minuta: Balažič je poslal dolgo žogo na polovico Domžal. Na vrhu kazenskega prostora je v domači obrambi prišlo do nesporazuma, ki ga je s pridom izkoristil Koren. Napadalec gostov je žogo poslal v prazno mrežo.

8. minuta: Gostje so izvajali kot z leve strani. Po podaji v kazenski prostor je s prve na volej streljal nekdanji član Domžal Marko Božič. Meril je mimo leve vratnice.

13. minuta: Balkovec je izvajal prosti strel z desne strani. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Knezović streljal mimo leve vratnice.

1:1 Čadikovski/11m; 19. minuta: Kovjenić je ukradel žogo na polovici gostov. Zec je v akcijo poslal Janžo, ki je v kazenskem prostoru našel Balkovca. Slednji je odlično preigraval, Kozel pa ga je zaustavil na nepravilen način. Enajtmetrovko je uspešno izvedel Čadikovski.

22. minuta: Domžalčani so odlično kombinirali na polovici Ivančne Gorice. Čadikovski je sam prišel pred vratarja Balažiča, a je nekoliko z desne streljal za las mimo daljše vratnice.

30. minuta: Balkovec je izvajal enega od mnogih kotov Domžal. Podajo pred vrata je z rokami odbil vratar Balažič. Žoga je prišla do Kovjenića, ki je z 20 metrov močno sprožil. Goste je rešila prečka.

33. minuta: V ekipi Domžal je Darka Zeca, ki je dobil močan udarec v nogo, zamenjal Žan Majer.

2:1 Požeg vancaš; 34. minuta: Domžalčani so odigrali odlično akcijo na polovici gostov. Kovjenić je na vrhu kazenskega prostora našel Požega Vancaša, ki je z močnim strelom v spodnji desni kot popeljal Domžale v vodstvo.

40. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo po levi strani. Balkovec je podaljšal do Janže, ki je odlično preigraval. Poslal je močno podajo v sredino kazenskega prostora, kjer je Kovjenić s težkega položaja meril nekoliko previsoko. Že v naslednji akciji je do strela prišel Požeg Vancaš, ki je z 18 metrov prav tako meril previsoko.

44. minuta: Čadikovski je bil pri žogi na vrhu kazenskega prostora. Prodrl je na levo stran, kjer si je pripravil prostor za strel. Močan poizkus na prvo vratnico je v kot odbil Balažič.

45. minuta: Glavni sodnik Božo Kondič je označil konec prvega polčasa.

46. minuta: Domžalčani so drugi polčas začeli v naslednji postavitvi, od leve proti desni: Zabret; Ihbeisheh, Skubic, Dobrovoljc; Majer, Korun, Pihler, Husmani; Vuk, Osmanaj, Kostakis.

3:1 Osmanaj; 47. minuta: Goran Vuk je potegnil po levi strani. Podal je v kazenski prostor, kjer je Kostakis odlično žogo nastavil Osmanaju. Napadalec Domžal je z 10 metrov rutinirano premagal vratarja Balažiča.

57. minuta: Domžalčani so nadaljevali z nevarnimi napadi. Tokrat je z 20 metrov močno meril Korun. Strel v spodnji desni kot je uspešno odbil Balažič.

68. minuta: Osmanaj je izvajal kot z desne strani. V kazenskem prostoru je na drugo vratnico podaljšal Majer, Vuk pa iz neposredne bližine žoge ni uspel spraviti mimo vratarja Balažiča.

4:1 Husmani, 85. minuta: Domžalčani so izpeljali lepo akcijo pred kazenskim prostorom gostov. Kostakis je na desni strani na kratko podal do Husmanija, ki je s 14 metrov neubranljivo zadel spodnji desni kot vratarja Balažiča.

90+1. minuta: Glavni sodnik Božo Kondič je označil konec tekme.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO