FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Želimo si boljše igre

Nogometaši Domžal nadaljujejo z ustaljenim ritmom dveh treningov dnevno. V tem tednu je sprememba le ta, da bo imelo strokovno vodstvo do petka na voljo dva nogometaša manj, saj imata Marko Kovjenić in Erik Janža obveznosti v reprezentanci do 21 let, ki se bo v sredo v gosteh na prijateljski tekmi pomerila s Portugalsko.

Slobodan Vuk

Sicer pa smo se po drugi prijateljski tekmi Domžal med pripravami na spomladanski del sezone, v soboto so se nekdanji slovenski pokalni prvaki s sosednim Dobom razšli z neodločenim izidom 1:1, pogovarjali s Slobodanom Vukom, ki je v 59. minuti postavil končni izid srečanja in hkrati postal tudi prvi strelec dvakratnih državnih prvakov v letu 2013. 23-letni napadalec je učinkovito izkoristil podajo Marka Kovjenića, a s prikazano igro svoje ekipe na sosedskem derbiju ni bil preveč zadovoljen.


Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO