FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Noge so utrujene

Nogometaši Domžal bodo danes odigrali drugo prijateljsko tekmo med pripravami na spomladanski del sezone. Na igrišču z umetno travo se bodo udarili s sosednim Dobom, ki je vskočil po včerajšnji odpovedi celovške Austrie.

Marko Kovjenić

Drug preizkus pripravljenosti igralci stežka pričakujejo, tudi Marko Kovjenić, ki prav danes praznuje svoj 20. rojstni dan. Zvezni nogometaš se bo po jutrišnjem prostem dnevu v ponedeljek udeležil zbora reprezentance do 21 let, ki jo v sredo čaka obračun s Portugalsko.


S strelcem enega prvenstvenega gola v letošnji sezoni bo na Portugalsko odšel tudi Erik Janža, Žiga Kous pa bo tokratno reprezentančno akcijo in tudi tekmo z Dobom izpustil zaradi poškodbe. Poleg prekmurskega bočnega branilca Stevan Mojsilović danes ne bo mogel računati niti na Jerneja Papeža. Vsi ostali igralci so pripravljeni za igro.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO