FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Naporno, vendar kvalitetno

Nogometaši Domžal so po prosti nedelji nadaljevali s trdim delom v sklopu priprav na spomladanski del sezone. Na sporedu sta bila treninga številka 29 in 30, prva po sobotni prijateljski tekmi proti Lokomotivi iz Zagreba.

Denis Halilović

V drugem polčasu prve tekme Domžalčanov v letu 2013 je trener Stevan Mojsilović priložnost ponudil tudi branilcu Denisu Haliloviću, ki je prepričan, da je bil obračun z Zagrebčani, kljub porazu, izjemno dobrodošel za vpogled v trenutno stanje ekipe.  


Zadnji ponedeljek v januarju je izkoristil tudi selektor mlade slovenske reprezentance Tomaž Kavčič, ki je obelodanil prvi spisek nogometašev v novem tekmovalnem ciklu. Na njem je tudi igralec dvakratnih državnih prvakov Marko Kovjenić.

Marko Kovjenić

Perspektivnemu zveznemu nogometašu bi se moral v reprezentanci priključiti tudi Žiga Kous, vendar Prekmurec še vedno okreva po poškodbi prepone in trebušnega zidu. Mlada slovenska izbrana vrsta se bo v Rio Maioru pomerila s Portugalsko.

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO