FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Šef in njegovi sodelavci

V Umag je odpotovalo 29 nogometašev, dva sta se pridružila naknadno, del domžalske ekspedicije pa je tudi okrepljen strokovni štab. Domžalčani te dni namreč trenirajo pod budnim očesom šesterice.

SefSodelavci

Dejan Djuranović je z začetkom novega koledarskega leta dobil novega pomočnika. To je v prvem pripravljalnem tednu postal dosedanji glavni trener Radomelj Rok Hanžić, nekdanji branilec rumene družine, ki je ob Kamniški Bistrici v petih letih zbral 104 nastope. Tudi v nadaljevanju sezone bodo trenersko ekipo tvorili dosedanji prvi pomočnik Jan Košir, drugi asistent Aleš Mežnaršič in Janez Strajnar. Slednji skrbi za vratarje.

Nov stari obraz v Umagu je Anže Kunavar. Pred leti terapevt Domžal, po novem pa oseba, ki na pripravah skrbi za pripravljenost in povratek nogometašev po poškodbah. Rekovalescentom se je sicer začel posvečati v prvi polovici aktualne sezone.

Po zaslugi predhodnih poznanstev je trenerska zasedba kljub zgodnji fazi sodelovanja vidno uigrana. Natančno se ve, kdo kaj počne, vselej je prisotno tudi maksimalno medsebojno zaupanje, ki je pri uspešnem delu ključnega pomena. Ob trenerjih imajo pomemben doprinos še terapevti - Martin Zupančič, Denis Berginc in Rok Žabkar, ekonom Aleš Kržan Tabči in tehnični direktor Grega Krmavnar. Brez njih zimskih priprav v Umagu preprosto ne bi bilo mogoče izvesti.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB