FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Prvi del priprav zaključili s praznovanjem

Igralci članskega moštva Nogometnega kluba Domžale so se lahko v nedeljo vendarle nekoliko odpočili, saj so imeli prvi prosti dan po napornih uvodnih devetih dneh zimskih priprav. Za dvakratnimi državnimi prvaki je kar 18 treningov in kljub težkim vremenskim razmeram je strokovno vodstvo v popolnosti izpeljalo vse aktivnosti, ki so bile načrtovane že pred začetkom priprav.  

Slavljenci

V petek so trenerji skupaj z vodstvom kluba pripravili prav posebno druženje z igralci, ki bo postalo stalnica vsak mesec. Tokrat so bili v središču pozornosti nogometaši, ki rojstni dan praznujejo v mesecu januarju. Priložnostna darila so prejeli Aleks Pihler (19 let), Jernej Papež (19 let), Liridon Osmanaj (21 let), Jon Gorenc Stanković (17 let) In Gaber Dobrovoljc, ki bo svoj 20. rojstni dan praznoval 27. januarja.


Domžalčani bodo v drugem tednu priprav opravili deset treningov in odigrali prvo prijateljsko tekmo V soboto se bodo v Domžalah, predvidoma ob 13:30, pomerili z zagrebško Lokomotivo.

Fotogalerija prvega dela priprav:

Tekst: Grega Krmavnar
Foto: Lado Vavpetič
Video: Sedo Rošić

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO