FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Jutri s Celjani!

Jutri se bosta pomerila Domžale in Celje. Srečanje 17. kroga se bo v Športnem parku Domžale začelo ob 17. uri, vstop na stadion pa bo možen zgolj z ustreznim PCT pogojem in osebno izkaznico ali potnim listom.

nkd 15 dobrovoljc

''Pred zahtevnim zaključkom prvega dela sezone nam je premor prišel prav. Po tekmi z Muro smo imeli nekaj prostih dni, nato je sledila priprava na prihajajoče izzive. Prijateljska tekma z Opatijo konec preteklega tedna rezultatsko ni bila uspešna, vendar v takšnih primerih so v ospredju druge stvari. Ohranili smo tekmovalni naboj, minutažo razporedili med vse nogometaše v ekipi in zagotovo je to zelo dobrodošlo,'' meni osrednji branilec Gaber Dobrovoljc.

O trenutnem stanju v ekipi je dejal: ''Atmosfera znotraj moštva je prava. Vsi se zavedamo, da nismo v želenem položaju, a na zadnjih štirih tekmah smo prikazali več zbranosti in discipline kot pred časom, ko smo imeli negativno serijo rezultatov. Jutrišnji dvoboj s Celjem bo zelo zahteven. So zelo dobra mlada ekipa, ki premore veliko kvalitete, tako da se že veselimo izziva. Do konca leta imamo štiri tekme, ki jih moramo vzeti kot finale.''

Celjani so bili do nedavnega v naletu. Neporaženi so bili kar šest tekem: ''Drži, hkrati so prejeli zelo malo zadetkov, pred premorom pa so jih presenetile Radomlje. Zagotovo jim bo to služilo kot nekakšna motivacija, da se vrnejo na zmagovalno pot. Pod vodstvom novega trenerja Simona Sešlarja so bolj pragmatični, saj se mi zdi, da igrajo bolj na rezultat. Na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni so se zmage veselili Celjani, zato bomo naredili vse, da tri točke tudi tokrat ostanejo doma,'' je sklenil 28-letnik, ki je proti Mariboru in Muri nastopal z zaščitno masko. Slednja odslej ni več potrebna, saj je poškodba nosu preteklost.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB