FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLT, 13. krog: Domžale - Koper 2:3

2 : 3

Koper

DOMŽALE

konec

KOPER

Prva liga Telemach, 13. krog, Športni park Domžale

Pišek 13' več... Barišić 25', 30'
Georgijević 54'   Osuji 82'

Danes ob 17:00 v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE KOPER
84 Mulalić Ajdin menjava35' 1 Golubović Adnan
2 Žinič Andraž 3 Bručić Karlo
3 Vuklišević Damjan 8 Jelić Balta Ivan
5 Pišek Janez 9 Colley Lamin
6 Klemenčič Tilen 11 Osuji Bede Amarachi menjava83'
9 Georgijević Dejan 18 Palčič Matej
10 Ibričić Senijad (K) 21 Žužek Žan
20 Šoštarič Karič Sven 22 Barišić Maks
29 Jakupović Arnel menjava74' 24 Oštrek Stjepan menjava70'
30 Alić Enes menjava46' 26 Rajčević Aleksander (K)
90 Husmani Zeni 27 Varešanović Mak menjava75'
 
40 Štubljar Lovro menjava35' 12 Adam David
4 Dobrovoljc Gaber 5 Ilieski Darko
8 Jurilj Alen menjava46' 17 Bešir Žan menjava70'
15 Adamov Denis 28 Viler Mitja
17 Hodžić Nermin 30 Simić Renato menjava83'
19 Repas Žiga 33 Novoselec Ivan
26 Martinović Marko 38 Vošnjak Adam menjava75'
27 Gorenc Stankovič Tibor - -
89 Vuk Slobodan menjava74' - -
Trener: Djuranović Dejan Trener: Zeljković Zoran

Zaradi poškodb manjkajo Grega Sorčan, Ranaldo Biggs, Benjamin Markuš, Matej Podlogar in Klemen Mihelak. Odsotni so tudi Collins Chinemerem, Elijah Chikwado in Jovan Zogović.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
 Šmajc David Žunič Matej Kalan Miha Matković Aleksandar
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Pišek 13' Ibričić 64'  
2:2 Georgijević 54' Vuklišević 90'   
KOPER
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Barišić 25' Oštrek 66'  
2:1 Barišić 30' Jelić Balta 76'  
3:2 Osuji 82'    

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik David Šmajc je označil konec tekme.

90+2. minuta: Žinič je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil Žužek. 

90+1. minuta: Četrti sodnik Aleksandar Matković je označil tri minute dodatka tekme. 

rumeni karton mali90. minuta: Zaradi prekrška nad Colleyem je rumeni karton prejel Damjan Vuklišević.

89. minuta: Jurilj je na levi strani poslal žogo na drugo stran kazenskega prostora. Tam je Žinič podal pred vrata, kjer je Georgijević z neposredne bližine zadel prečko.

85. minuta: Jurilj je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je žoga končala v rokah vratarja Golubovića.

menjava83. minuta: V ekipi Kopra je Osujija zamenjal Simić.

zoga3:2 Osuji; 82. minuta: Colley je na levi strani kazenskega prostora na kratko podal do Bručića, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Tam je z glavo streljal Osuji in premagal vratarja Štubljarja.

80. minuta: Georgijević je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Palčiča je Colley z glavo streljal previsoko.

78. minuta: Georgijević je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je s pestjo žogo izbil vratar Golubović.

rumeni karton mali76. minuta: Rumeni karton je prejel Jelić Balta.

menjava75. minuta: V ekipi Kopra je Varešanovića zamenjal Vošnjak.

menjava74. minuta: V ekipi Domžal je Arnela Jakupovića zamenjal Slobodan Vuk.

73. minuta: Jurilj je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Palčiča je do strela z glavo prišel Jelić Balta, ki je streljal za las previsoko.

menjava70. minuta: V ekipi Kopra je Oštreka zamenjal Bešir.

70. minuta: Po hitrem prodoru Ibričića je do strela s 25 metrov prišel Georgijević. Streljal je previsoko.

68. minuta: Jurilj je priboril prosti strel na levi strani polovice Kopra. Po podaji Ibričića so gostje odbili v kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Colley.

rumeni karton mali66. minuta: Zaradi prekrška nad Janezom Piškom je rumeni karton prejel Oštrek.

rumeni karton mali64. minuta: Zaradi prekrška nad Jelićem Balto je rumeni karton prejel Senijad Ibričić.

63. minuta: Klemenčič je prodrl po desni strani. Poslal je predložek v kazenski prostor, kjer je z glavo podaljšal Jakupović, pred vrati pa je bil za las prekratek Georgijević.

60. minuta: Osuji je na desni strani našel Palčiča, ki je poslal predložek na drugo vratnico. Do strela z glavo je prišel Barišić, ki je žogo poslal čez vrata.

59. minuta: Nov zaključni strel Domžalčanov. Tokrat je s 25 metrov udaril Jurilj. Žoga je oplazila enega od Koprčanov, z odlično obrambo pa se je izkazal vratar Golubović.

57. minuta: Nova lepa priložnost Domžalčanov. Po dolgi podaji je Jakupović krenil proti vratom. S pogumnim posredovanjem je v zadnjem trenutku s pestmi žogo odbil vratar Golubović.

56. minuta: Georgijević je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je odbil Colley.

zoga2:2 Georgijević; 54. minuta: Šoštarič Karič je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Vuklišević na drugi vratnici žogo vrnil pred vrata, kjer se je odlično znašel Georgijević. Ta je s sedmih metrov z natančnim strelom premagal vratarja Golubovića.

52. minuta: Koper je krenil v hiter protinapad po levi strani. Lepo dvojno podajo sta odigrala Barišić in Jelić Balta. Slednji je bil sam pred vratarjem Štubljarjem, ki mu je tokrat na pomoč priskočila desna vratnica.

51. minuta: Lepa akcija Domžalčanov na polovici Kopra. Jakupović je na levi strani kazenskega prostora zaposlil Jurilja, ki je poslal nizek predložek pred vrata. Eden od gostujočih branilcev je nespretno žogo preusmeril proti svojim vratom. Vratar Golubović je žogo odbil do Jakupovića, ki je z glavo podaljšal do Georgijevića. Ta je iz neposredne bližine z glavo žogo poslal v mrežo. Stranski sodnik Žunič je dvignil zastavico in označil prepovedan položaj. Po ogledu posnetka je očitno, da se je stranski sodnik zmotil, a na žalost danes v Domžalah ni VAR sistema in ostalo je pri vodstvu Kopra.

49. minuta: Šoštarič Karič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Osujija je pred vrati z glavo odbil Ibričić. V nadaljevanju akcije je strel Oštreka v kot z desne strani odbil Pišek. Po podaji Osujija je Palčič poslal predložek pred vrata, kjer je pogumno posredoval Štubljar. Na koncu so Koprčani storili prekršek nad vratarjem Domžal.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Kopra.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Enesa Alića zamenjal Alen Jurilj.

Piscalka45+3. minuta: Glavni sodnik David Šmajc je označil konec izjemno zanimivega prvega polčasa.

45+1. minuta: Četrti sodnik Aleksandar Matković je označil dve minuti dodatka prvega polčasa.

45. minuta: Osuji je krenil v hiter protinapad po desni strani. Poslal je odlično podajo na drugo stran kazenskega prostora do Barišića. Ta je preigral vratarja Štubljarja in streljal proti praznim vratom. V zadnjem trenutku se je vrnil Žinič, ki je žogo z golove črte odbil v kot. Po podaji Oštreka je Colley z glavo streljal previsoko.

43. minuta: Palčič je odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na drugi vratnici do strela z glavo prišel Šoštarič Karič. Žogo je predse odbil vratar Golubović. Tam je s strelom poizkušal Vuklišević, a so gostujoči branilci uspešno blokirali.

37. minuta: Alić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Oštreka so se rumeni ubranili.

menjava35. minuta: V ekipi Domžal je poškodovanega vratarja Ajdina Mulalića zamenjal Lovro Štubljar, ki je član kadetske reprezentance Slovenije, v klubu pa brani vrata mladinske ekipe.

zoga2:1 Barišić; 30. minuta: Barišić je prišel do žoge na levi strani polovice Domžal. Potegnil je v sredino in z 22 metrov močno meril v spodnji desni kot vratarja Mulalića.

30. minuta: Koprčani so izpeljali lep protinapad. Jelić Balta je na levi strani zaposlil Barišića, ki je na vrhu kazenskega prostora prišel do strela. Meril je v levi kot, a se je z novo obrambo izkazal vratar Mulalić.

zoga1:1 Barišić; 25. minuta: Osuji je z lepo globinsko podajo zaposlil Barišića, ki je sam krenil proti vratom Domžal. Z rutiniranim strelom je premagal vratarja Mulalića in izid izenačil.

24. minuta: Vuklišević je odbil v kot z desne strani. Po podaji Oštreka je Palčič poslal odličen predložek pred vrata. Do strela z glavo je prišel Colley, ki je meril v levi kot domačih vrat. Z izjemno obrambo je žogo z roko odbil Mulalić.

22. minuta: Po izbijanju Golubovića je Husmani krenil proti kazenskemu prostoru Kopra. Lepo je zaposlil Jakupovića, ki je bil sam pred vratarjem Golubovićem. Nekoliko z leve strani je žogo poslal za las mimo daljše vratnice.

zoga1:0 Pišek; 13. minuta: Po predložku Alića z leve strani je Rajčević žogo z glavo odbil do Piška. Ta je z 20 metrov z levico mojstrsko zadel desni kot nemočnega vratarja Golubovića.

12. minuta: Po lepi podaji Ibričića se je Pišek hitro obrnil pred kazenskim prostorom Kopra in z 22 metrov močno sprožil. Vratar Golubović je z odlično obrambo žogo uspešno odbil.

8. minuta: Georgijević je storil prekršek na desni strani polovice Domžal. Po podaji Palčiča je pred vrati odbil Pišek.

2. minuta: Po dolgi podaji Koprčanov je Barišić prišel pred vratarja domačih. Po kratkem preigravanju je z 20 metrov z lob udarcem ukanil vratarja Mulalića, a se je pravočasno vrnil Klemenčič, ki je s spretnim posredovanjem žogo izbil z golove črte.

1. minuta: Husmani je odbil v kot z leve strani. Po podaji Oštreka je pred vrati z glavo odbil Ibričić. 

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

V enajsterici Kopra je med ogrevanjem prišlo do spremembe. Luka Vešner Tičić zaradi poškodbe ne bo začel tekme, od prve minute bo zaigral Stjepan Oštrek.

Ob 17. uri bodo Domžalčani gostili nogometaše Kopra! Obračun 13. kroga Prve lige Telemach si lahko v živo ogledate na Sportklub 1.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB