FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V nedeljo s Koprom

Državno prvenstvo se za rumeno družino nadaljuje z nedeljsko tekmo proti FC Koper. V Športnem parku Domžale se bo 13. krog Prve lige Telemach začel ob 17. uri, prvih 100 obiskovalcev s kupljeno vstopnico pa v NK Baru čaka brezplačno pivo s strani Pivnice in pivovarne Adam Ravbar!

ZinaIzjavaKP

''Reprezentančni premor nam je prišel zelo prav in na nadaljevanje prvenstva smo pripravljeni. Naporen ritem začenjamo z domačo tekmo proti FC Koper, ki se nahaja na prvem mestu. Mogoče je to za nekatere presenečenje, a ko pogledamo njihovo zasedbo in kvaliteto, ki jo premorejo, bodo zagotovo tudi v naslednjih tednih bili konkurenčni vsem zasledovalcem,'' meni desni bočni branilec Andraž Žinič.

Nadaljeval je: ''S Koprom smo se nazadnje pomerili pred dobrimi štirinajstimi dnevi, rezultatsko pa smo bili neuspešni. Dosegli smo dva zadetka, se v obeh primerih vrnili v tekmo, a Koper je bil vselej korak pred nami. Prepustili so nam pobudo, nato pa so v treh minutah dosegli dva zadetka. V nadaljevanju smo videli podobno zgodbo. Tokrat moramo biti bolj pozorni. Tekmecu preprosto ne smemo dopustiti toliko priložnosti.''

Domžalčani so po 12 odigranih tekmah na 8. mestu 1. SNL, Žinič pa si skupaj s soigralci želi točkovni izkupiček bistveno izboljšati: ''Našo priložnost vidim v organizirani igri. Biti moramo potrpežljivi, ne smemo se zaletavati in na silo reševati situacij tako v obrambi kot v napadu. Prava mera agresivnosti bo prav tako potrebna. Na vsaki tekmi pridemo do veliko priložnosti in zagotovo bo tako tudi tokrat. Realizacija bo torej zelo pomembna, ključnega pomena pa tokrat pripisujem uspehu v obrambi,'' je povedal Andraž Žinič.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB