FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Konkurenca znotraj moštva je vselej dobrodošla

Državno prvenstvo se nadaljuje s sobotno tekmo v Celju! Nogometaši Domžal bodo nove tri točke napadali ob 17. uri, neposredni prenos dvoboja pa si boste lahko ogledali na Sportklub 1.

nkd 12 jakupovic

Rumeni so pretekla dva tedna izkoristili za počitek in spoznavanje novih obrazov. Odigrani sta bili tudi prijateljska tekma z Aluminijem in v malce manj tekmovalnem vzdušju dvoboj s prijatelji Ivana Firerja, nekdanjega nogometaša Domžal, ki je v Rogatcu sklenil profesionalno nogometno pot: ''Na zadnji ligaški tekmi z Muro smo prikazali dobro igro, dogajalo se je skozi celotnih 90 minut in lepše zagotovo ne bi mogli oditi na reprezentančni premor. Lepo bi bilo nemudoma nadaljevati s tekmami, a kljub temu je premor prišel zelo prav. Imeli smo malce več časa za piljenje številnih podrobnosti tako s taktičnega kot tehničnega vidika. Prepričan sem, da je pavza ustrezala tudi številnim novincem, ki so nas okrepili v zadnjih dneh prestopnega roka,'' meni Arnel Jakupović.

Tik pred nadaljevanjem Prve lige Telemach strelec dveh zadetkov na tekmi z Muro o novincih meni sledeče: ''Konkurenca znotraj moštva je vselej dobrodošla! Potrebovali smo nekaj svežih moči, novih obrazov in dočakali smo jih. Želim si, da se bodo vsi fantje hitro vklopili v novo okolje tudi po zaslugi naše pomoči. Prvenstvo je namreč dolgo. Potrebovali bomo vsakega, ki je del moštva. Že konec meseca nas čaka kar nekaj zahtevnih preizkusov, kjer bo potrebno biti uspešen. V tem trenutku gledamo samo naprej in verjamem, da lahko pred prihajajočimi izzivi razmišljamo v pozitivni smeri.''

V 8. krogu bo nasproti stalo moštvo Celja, ki ima s tekmo več enak točkovni izkupiček (7) kot varovanci Dejana Djuranovića. Tako kot Domžalčani so tudi Grofje na zadnji avgustovski tekmi prišli do zmage. Z 2:0 so bili boljši od Radomelj: ''Celjani so med poletnim prestopnim rokom presenetili. Pripeljali so veliko mladih igralcev, zanje plačali odškodnino, kar pomeni, da imajo v klubu resne načrte. Sezone rezultatsko niso začeli najbolje, a tudi njihova podoba je vse boljša. Uigravanje zahteva svoj čas. Medsebojni izkupiček z zadnjih tekem gre v našo prid in v soboto bomo naredili vse, da bo temu tako še naprej,'' je sklenil 23-letni Arnel Jakupović, avtor skupno 25 zadetkov v rumenem dresu.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB