FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Varno prispeli na Norveško

Rumena družina je po dobrih treh urah leta varno prispela na Norveško! V Trondheim, kjer bo prva tekma 3. predkroga UECL med Rosenborgom in Domžalami (Sportklub 1) odigrana jutri, ob 19h, je odpotovalo 24 nogometašev.

PotNaNorvesko

Ob prihodu v Skandinavijo sončno vreme in 19 stopinj. Temperatura malce nižja kot doma, a za igranje nogometa povsem ustrezna. Domžalska odprava je po pristanku (13.20) opravila hitro testiranje, nato pa je sledilo 30 minut vožnje do namestitve v središču mesta. Po kosilu varovance Dejana Djuranovića čaka počitek, pred uradnim treningom, ki se bo na stadionu Lerkendal pričel ob 19h, pa bo na sporedu še moštveni sestanek.

“Let je minil povsem mirno. Zaradi daljše razdalje smo imeli malce večje letalo kot sicer, zato je bilo potovanje še udobneje. Vremenski pogoji so ob prihodu na Norveško idealni, zato s tem menim, da ne bomo imeli težav. Zvečer sledi spoznavanje zelenice, jutrišnje tekme pa se vsi skupaj že veselimo. Evropski obračuni so nekaj najlepšega, zato moramo v tekmi uživati,” je povedal Benjamin Markuš.

V primerjavi z gostovanjem v Helsinkih je v Domžalah ostal Grega Sorčan (slabo počutje po opravljenem cepljenju), nadomestil ga je vratar mladinske zasedbe Lovro Štubljar.

Seznam potnikov: Ajdin Mulalić, Klemen Mihelak, Lovro Štubljar, Denis Adamov, Andraž Žinič, Žiga Dajčman, Tilen Klemenčič, Gaber Dobrovoljc, Sven Šoštarič Karič, Damjan Vuklišević, Tibor Gorenc Stankovič, Enes Alić, Nermin Hodžić, Benjamin Markuš, Mattias Käit, Zeni Husmani, Janez Pišek, Senijad Ibričić, Marko Martinović, Žiga Repas, Arnel Jakupović, Emir Saitoski, Matej Podlogar in Slobodan Vuk.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB