FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLT, 3. krog: Domžale - Tabor Sežana 1:1

1 : 1

Tabor

DOMŽALE

konec

TABOR SEŽANA

Prva liga Telemach, 3. krog, Športni park Domžale, 300 gledalcev

Martinović 34' več... Stančič 5'
     

Danes ob 19:00 (18:00 - SLO) v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE TABOR SEŽANA
84 Mulalić Ajdin 1 Koprivec Jan
4 Dobrovoljc Gaber 3 Ristić Marko
5 Pišek Janez 4 Grobry Doukoure Kevin
14 Kait Mattias 9 Fahd Richard Ndzengue menjava69'
15 Adamov Denis menjava46' 10 Tolić Tom Alen
17 Hodžić Nermin 13 Briški Mihael
19 Repas Žiga menjava60' 18 Nemanič Klemen
23 Dajčman Žiga menjava46' 23 Krivičić Marko menjava69'
26 Martinović Marko menjava74' 25 Stančič Dino menjava85'
27 Gorenc Stankovič Tibor 30 Stanković Jakoslav menjava78'
89 Vuk Slobodan (K) menjava84' 33 Salkić Erik (K)
 
22 Mihelak Klemen 99 Rener Arian
3 Vuklišević Damjan 6 Zeljković Adrian menjava69'
18 Markuš Benjamin 7 Kljun Tom menjava78'
20 Šoštarič Karič Sven menjava46' 8 Ovsenek Žiga
21 Podlogar Matej menjava74' 12 Mlinarić Timi
25 Saitoski Emir menjava84' 14 Kompare Matic
29 Jakupović Arnel menjava60' 17 Kosi Filip
30 Alić Enes menjava46' 19 Čakš Robert menjava85'
90 Husmani Zeni 99 Mihaljević Dominik menjava69'
Trener: Djuranović Dejan Trener: Božič Igor

Ostali nogometaši so izven kadra.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
Borošak Alen Friš Tadej Horvat Denis Ponis Roberto
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Martinović 34'     
TABOR SEŽANA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Stančič 5'     

Piscalka90+6. minuta: Glavni sodnik Alen Borošak je označil konec tekme in Domžalčani so vknjižili svojo prvo točko v novi sezoni.

Enajstmetrovka Jakupović; 90+5. minuta: Jakupović je prevzel odgovornost. Streljal je v spodnji levi kot, a se je z obrambo izkazal vratar Koprivec.

90+4. minuta: Käit je pobegnil po levi strani polovice Tabora. Na kratko je podal do Šoštariča Kariča, ki ga je v kazenskem prostoru nepravilno zaustavil Grobry in sodnik Borošak je nemudoma pokazal na belo točko.

90+1. minuta: Saitoski je poslal predložek z leve strani. Gostje so odbili do Käita, ki je z voleja močno streljal z 18 metrov. Žoga je zadela enega od igralcev Tabora, a prisebni vratar Koprivec je vodstvo rumenih preprečil z obrambo z nogo.

90+1. minuta: Četrti sodnik Roberto Ponis je označil štiri minute dodatka tekme.

89. minuta: Alić je odlično prodrl po levi strani. Podal je na vrh kazenskega prostora do Hodžića, ki je prišel do strela. Njegov poizkus z 12 metrov je vratar Koprivec ubranil.

86. minuta: Alić je priboril prosti strel na levi strani polovice Tabora. Po podaji Alića so se gostje ubranili.

menjava85. minuta: V ekipi Tabora je Stančiča zamenjal Čakš.

85. minuta: Hodžić je na levi strani polovice Tabora našel Alića. Ta je poslal predložek na bližnjo vratnico, kjer je Podlogar z glavo streljal previsoko. 

menjava84. minuta: V ekipi Domžal je Slobodana Vuka zamenjal Emir Saitoski.

menjava78. minuta: V ekipi Tabora je Stankovića zamenjal Kljun.

75. minuta: Jakupović je priboril prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Tabora. Močan strel v spodnji levi kot je vratar Koprivec odbil v kot z leve strani. Po podaji Jakupovića so se gostje ubranili.

menjava74. minuta: V ekipi Domžal je Marka Martinovića zamenjal Matej Podlogar.

menjava69. minuta: V ekipi Tabora sta Fahda in Krivičića zamenjala Mihaljević in Zelković.

63. minuta: Šoštarič Karič je na kratko podal do Alića, ki je poslal odličen predložek na drugo vratnico. Tam je bil povsem sam Jakupović, ki je z glavo streljal za las previsoko.

62. minuta: Martinović je na levi strani v ogenj poslal Alića, ki je poslal močan predložek v kazenski prostor. Do strela z glavo je prišel Hodžić, ki je žogo poslal mimo leve vratnice.

menjava60. minuta: V ekipi Domžal je Žigo Repasa zamenjal Arnel Jakupović.

55. minuta: Šoštarič Karič je priboril prosti strel 30 metrov od vrat Tabora. Z neposrednim strelom je poizkušal Alić, a brez težav za vratarja Koprivca. Gostje so krenili v hiter protinapad. Stanković je z desne strani poslal nizek predložek pred vrata. S peto je poizkušal Fahd, a je zgrešil žogo.

52. minuta: Po kratki podaji Vuka je Käit s 25 metrov streljal nekoliko previsoko.

51. minuta: Alić je priboril prosti strel na levi strani polovice Tabora. Po podaji Martinovića je žoga končala v rokah vratarja Koprivca.

50. minuta: Odlična akcija Domžalčanov na polovici Tabora. Vuk je prepustil žogo Repasu, ki jo je nemudoma vrnil Vuku. Ta je pred vrati našel Martinovića, ki je bil sam pred vratarjem gostov. V neposrednem dvoboju je bil uspešnejši Koprivec.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Tabora. 

menjava46. minuta: V ekipi Domžal sta Denisa Adamova in Žigo Dajčmana zamenjala Sven Šoštarič Karič in Enes Alić.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Alen Borošak je označil konec prvega polčasa.

42. minuta: Gorenc Stanković je odbil v kot z desne strani. Po podaji Krivičića so se domači ubranili.

zoga1:1 Martinović; 34. minuta: Adamov je priboril kot z leve strani. Po podaji Martinovića je na prvi vratnici odbil Ristić. Do žoge je prišel Adamov, ki je na kratko podal do Martinovića. Ta je poslal nevaren predložek pred vrata, kjer je bila precejšnja gneča. Nihče se žoge ni dotaknil in ta je končala v levem kotu nekoliko presenečenega vratarja Koprivca.

32. minuta: Adamov je priboril kot z leve strani. Po podaji Martinovića je žogo s pestmi odbil vratar Koprivec. V nadaljevanju akcije je Pišek priboril kot z desne strani. Po podaji Repasa so gostje znova odbili. 

30. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Repasa so se gostje ubranili. 

28. minuta: Käit je priboril kot z desne strani. Po podaji Repasa je Gorenc Stanković na drugi vratnici z glavo streljal mimo vrat.

23. minuta: Adamov je priboril kot z leve strani. Po podaji Martinovića je na prvi vratnici odbil Ristić.

19. minuta: Stanković je uspešno prodiral po desni strani polovice Domžal. Na desnem robu kazenskega prostora je žogo zavrnil do Fahda, ki je z 12 metrov streljal mimo leve vratnice.

15. minuta: Gorenc Stanković je odbil v kot z leve strani. Po podaji Krivičića je na prvi vratnici odbil Dobrovoljc. Žoga je prišla do Stankovića, ki je z 20 metrov močno sprožil z voleja. Vratar Mulalić je z novo odlično obrambo žogo dvignil čez prečko. Po podaji Krivičića s kota je pred vrati prekršek storil Nemanič.

13. minuta: Salkič je prodrl po levi strani. Na kratko je podal do Krivičića, ki je z vrha kazenskega prostora meril v levi kot vrat. Z odlično obrambo je žogo v kot odbil vratar Mulalić. Po podaji Krivičića je z glavo odbil Vuk.

8. minuta: Po dolgi podaji Ristića je Stančič krenil sam proti vratom Domžal. Njegov strel je vratar Mulalić z glavo preusmeril v prečko. V nadaljevanju akcije je Dobrovoljc storil prekršek na robu kazenskega prostora Domžal. Z neposrednim strelom v spodnji levi kot je z odlično obrambo v kot odbil Mulalić. Po podaji Krivičića so se domači ubranili.

zoga0:1 Stančič; 5. minuta: Fahd je na desni strani polovice Domžal ukradel žogo Dajčmanu. Nesebično je podal pred vrata, kjer osamljenemu Stančiču ni bilo težko premagati nemočnega vratarja Mulalića.

3. minuta: Dobrovoljc je prestregel žogo na sredini igrišča. Proti vratom gostov je prodrl Käit. Njegov strel z 12 metrov je vratar Koprivec odbil v kot z desne strani. Po podaji Repasa so se Sežanci ubranili.

1. minuta: V 18. sekundi že prvi strel Domžalčanov proti vratom nasprotnika. Poizkus Martinovića ni povzročil večjih težav vratarju Koprivcu.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Na sporedu je prva domača tekma v ligaški sezoni 2021/22! Nogometaši Domžal bodo ob Kamniški Bistrici gostili NK Tabor Sežana, ki je na prvih dveh tekmah prišla do treh točk. Po zmagi nad Muro so Kraševci klonili s Celjem. Varovanci Dejana Djuranovića bodo prve tri točke lovili po neuspehu v Mariboru oziroma bolje rečeno po četrtkovem evropskem napredovanju.

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB