FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Jutri s Sežano

Po povratku v Slovenijo so Domžalčani opravili dva treninga, že jutri, ob 17h, pa bo odigran 3. krog Prve lige Telemach. Ob Kamniško Bistrico prihaja NK Tabor Sežana. Vstopnice za ogled tekme (5 EUR) so na voljo v NK Baru, do njih boste lahko prišli tudi na blagajni pred vhodom na tribuno.

PodlogarIzjava

''Že jutri nas čaka novih pomembnih 90 minut. V Domžale prihaja Tabor Sežana in prvo domačo tekmo v novi ligaški sezoni seveda želimo dobiti. Pretekli vikend nas je Maribor zasluženo premagal, sedaj pa bo potrebno biti bistveno boljši. Na Finskem smo si v četrtek zagotovili napredovanje. To nam je vlilo dodatne samozavesti, a to je že za nami, saj smo popolnoma osredotočeni na državno prvenstvo,'' pred nedeljskim srečanjem poudarja Matej Podlogar.

Na povratnem obračunu s Honko je v konici napada preživel celotnih 90 minut: ''Po vsaki zmagi je priprava na naslednjo tekmo veliko lažja, ob evropskem preboju v naslednji predkrog pa je prisotnega še toliko več zadovoljstva. Vzdušje v moštvu je bilo že pred povratno tekmo s Honko odlično in čeprav je nov obračun na sporedu že v nedeljo, se ga veselimo. Zgoščen ritem tekem v takšnih trenutkih ne predstavlja nikakršnih težav. Zelo pozitivno je tudi to, da smo se v Slovenijo vrnili nemudoma po tekmi. Včeraj (v petek) dopoldne smo opravili trening, danes še drugega in s soigralci smo pripravljeni.''

Domžale in Tabor sta zadnji medsebojni dvoboj odigrala 1. maja. Zmagovalca tedaj ni bilo (0-0): ''Odkar je Tabor prvoligaš so medsebojni dvoboji vselej izenačeni. V Domžalah jim na šestih tekmah sicer še ni uspelo priti do točke in pri tem mora tudi ostati. Naredili bomo vse, da jih ukanimo. Priložnosti za zadetek bodo zagotovo prišle, potrebno jih bo zgolj izkoristiti. Na drugi strani bo zbranost morala biti na najvišjem možnem nivoju, saj ekipo Tabora dobro poznamo. Hitro te lahko kaznujejo. Videli smo, kako so v 1. krogu presenetil Muro, nato so sicer minimalno izgubili s Celjem. Težko bo, vendar verjamem v naš uspeh,'' je v pričakovanju 12 ligaškega spopada z NK Tabor Sežana povedal Matej Podlogar.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB