FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Let je trajal slabe tri ure

Rumena družina se je proti Finski odpravila v današnjih jutranjih urah. Po skupnem zajtrku v Domžalah je letalo iz Brnika poletelo ob 10. uri. Pristanek v Helsinkih je sledil ob 13.45 po lokalnem času (12.45 po slovenskem).

PotNaFinsko

Dejan Djuranović je na Finsko s seboj vzel 24 nogometašev. V primerjavi z letošnjim prvim evropskim gostovanjem na letalu ni bilo Daria Kolobarića, je pa njegovo mesto zasedel 19-letni osrednji branilec Žiga Dajčman, ki je v nedeljo odigral prvo uradno tekmo v rumenem dresu. Po podaljšanju sodelovanja je v kadru tudi Gaber Dobrovoljc. Domžalčani bodo na prizorišču - Bolt Arena - trenirali ob 19h, saj bo ob isti uri odigran tudi obračun s Honko.

Nevsakdanje, vendar z veliko mero spoštovanja do tekmeca in brez najmanjših težav, je proti Helsinkom z ekspedicijo Domžal poletel tudi ekonom Honke. Finec je bil ob prihodu v Slovenijo zaradi povišane telesne temperature in slabega počutja nemudoma hospitaliziran, njegovo stabilno stanje po uspešni operaciji žrela pa je dopuščalo, da se v domače okolje vrne s pomočjo rumenih bojevnikov.

Seznam igralcev, ki so odpotovali na povratni dvoboj 2. predkroga: Mulalić, Sorčan, Mihelak, Adamov, Žinič, Dobrovoljc, Vuklišević, Klemenčič, Šoštarič Karič, Gorenc Stankovič, Dajčman, Alić, Hodžić, Ibričić, Pišek, Husmani, Markuš, Kait, Repas, Martinović, Jakupović, Podlogar, Vuk, Saitoski.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB