FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Gaber Dobrovoljc ostaja v rumenem

Nogometni klub Domžale in Gaber Dobrovoljc sta sodelovanje, ki se je izteklo s koncem prejšnjega meseca, podaljšala za eno leto. Osrednji branilec bo tako barve rumene družine branil tudi v sezoni 2021/22.

DobrovoljcPodaljsal

''V letošnjem koledarskem letu sem imel ogromno težav z raznimi poškodbami, a sedaj sem znova nared in s klubom smo se uspeli dogovoriti, da bom tukaj tudi v prihodnje. Nevšečnosti s stegensko mišico in kolkom moram čim hitreje odmisliti. Evropska sezona je v polnem zamahu, v nedeljo je bila na sporedu tudi prvenstvena tekma in želimo si, da bi naporen ritem trajal čim dlje,'' meni otrok MNC Domžale Gaber Dobrovoljc.

Po povratku iz Turčije je v tekmovalnem letu 2020/21 zaigral na sedmih tekmah, sledilo je zimsko pripravljalo obdobje, ki ga je Dobrovoljc opravil v celoti, na generalki proti Gorici pa je prišlo do poškodbe: ''Tedaj sem v stegenski mišici začutil bolečino in sprva se je zdelo, da bo potreben samo kakšen dan ali dva počitka, toda nadaljnje raziskave so pokazale nasprotno. Magnetna resonanca je potrdila rupturo labruma in srečo sem imel, da ni bila potrebna operacija. Na srečo je to sedaj za mano in zelo sem vesel, da lahko znova normalno treniram.''

''V zadnjih mesecih sem delal predvsem individualno. S terapevti smo prav tako opravili veliko dodatnega dela in zdravstvene težave so preteklost. Vsem, ki so mi pomagali pri rehabilitaciji se zahvaljujem! Za igranje na dvojni fronti bo glavni trener potreboval širok kader, zato komaj čakam na novo priložnost. Cilji v domačem prvenstvu in pred povratnim srečanjem s Honko so znani. Po porazu v Mariboru želimo v nedeljo premagati Sežano, a še pred tem bomo dali vse od sebe, da preskočimo Fince in napredujemo v 3. predkrog UECL,'' je ob podaljšanju povedal Dobrovoljc.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB