FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Dajčman in Alić debitirala

V Ljudskem vrtu sta prvo uradno tekmo v dresu Domžal odigrala branilca Žiga Dajčman in Enes Alić. Prvi je imel vlogo osrednjega branilca, drugi pa se je na levem bočnem položaju izkazal z asistenco pri zadetku Zenija Husmanija.

nkd 10 dajcman

''Dvoboj se ni zaključil po naših željah, vendar sem kljub temu zelo vesel ponujene priložnosti. Trener me je o tem obvestil v dopoldanskih urah, ko je postalo jasno, da Sven ne bo mogel nastopiti. Nemudoma sem se počutil pripravljenega in tudi v prihodnje bom na treningih in tekmah dal vse od sebe, saj si želim dres Domžal obleči čim večkrat,'' je po srečanju v Mariboru povedal 19-letni Žiga Dajčman.

nkd 3 alic

Ob nekdanjem kapetanu mladinske selekcije rumene družine, ki je nedavno igral v 2. SNL pri NK Roltek Dob, je premierno nastopil tudi drugi poletni novinec Enes Alić: ''V Domžalah sem sedaj že kar nekaj časa in doslej je vse potekalo po načrtih. S pričetkom domačega prvenstva sem dobil priložnost v začetni enajsterici, občutek pa je bil enkraten. Poraza si nismo želeli, vendar pred nami je še veliko tekem. Prepričan sem, da se bomo skupaj s soigralci že zelo hitro uspešno odzvali,'' je povedal 21-letnik.

Dajčman v rumenem nastopa s številko 23, Alić pa si je izbral 30-ico.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  EK Elpro Križnič

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB