FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Pred nami je pomembno obdobje

''Od prvega trenutka dalje bodite osredotočeni na delo.'' Takšne so bile uvodne besede glavnega trenerja Dejana Djuranovića namenjene nogometašem Domžal. Slednji bodo že danes opravili dva treninga. Prvi je potekal na pomožnem igrišču, drugi pa se bo odvil v Lukovici.

PredNamiJePomembnoObdobje

''Za nami sta dobra dva tedna premora in mislim, da smo se v tem času vsi skupaj uspeli dobro spočiti. Vsak izmed nas, menim, da je uspel odmisliti nogometno dogajanje in sedaj se lahko znova začne zares. V zadnjih dneh poletnega premora smo vadili po individualnem programu, ki so nam ga posredovali trenerji, zato smo na začetni trening prišli dobro pripravljeni,'' je o nedavnih dnevih brez nogometa povedal osrednji branilec Tilen Klemenčič.

Letošnje poletne priprave bodo ob Kamniški Bistrici dolge slab mesec dni. Prvi dvoboji na evropskem prizorišču bodo namreč odigrani že 8. julija. Takoj za tem bodo Domžalčani pričeli tudi z ligaškimi spopadi: ''Pred nami je pomembno obdobje, saj si pred vstopom v novo tekmovalno leto želimo nadgraditi igre iz pretekle sezone. Imamo odlično podlago in seveda se v naslednjih tednih želimo čim bolje pripraviti tako na izzive v Evropi kot v domačem prvenstvu.''

Za Klemenčiča, ki se je v mesecu januarju uspešno vrnili po dolgotrajnih težavah s kolenom, bodo to druge letošnje priprave. Osebni cilj je znan: ''Res je. Bil sem odsoten kar nekaj časa in v prvem delu letošnjega koledarskega leta je bilo zame kar naporno. Ritem tekem je bil izjemno zgoščen. V tem trenutku si zato želim priti na optimalno raven fizične pripravljenosti, saj nočem imeti težav s poškodbami, nato pa bomo seveda videli, kaj bo to prineslo,'' je sklenil izkušeni nogometaš, ki bo s soigralci znova treniral že popoldan, ko bo na sporedu trening v Lukovici.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB