FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Žiga Repas podaljšal do poletja 2024

Mladi up Žiga Repas bo del rumene družine tudi v novi tekmovalni sezoni! Sodelovanje, ki bi se izteklo z današnjim dnem, je sedaj podaljšano in velja naslednje tri sezone.

RepasPodaljsal2024

“Super novica! Po pravkar zaključeni sezoni, ki sem jo preživel na kaljenju v 2. SNL, je podpis nove pogodbe zelo lepa nagrada za vložen trud. V Domžalah sem že vse od malih nog in zares sem vesel, da bom tukaj tudi v prihodnje. Tekme v dresu Doba menim, da so mi prišle zelo prav in zagotovo bo zaradi takšnega prilagajanja na članski nogomet že med poletnimi pripravami veliko lažje. V pretekli sezoni sem se naučil ogromno novega in tukaj se moram zahvaliti Simonu Sešlarju, Jerneju Javorniku in Žanu Cerarju, trenerjem, ki so mi bili v veliko pomoč. Nekaj izkušenj s člansko ekipo Domžal seveda že imam, verjamem pa, da bom kmalu dočakal tudi svojo priložnost na samem igrišču. Še naprej bom delal zavzeto, se popolnoma osredotočil na napredek in prepričan sem, da bo vse prišlo na svoje mesto,” je ob podpisu novega sodelovanja dejal Žiga Repas.

V letošnji sezoni je v drugoligaški konkurenci zabeležil devet nastopov in štiri zadetke. Prav toliko - štiri - nastopov pa ima Žiga Repas v 1. SNL: “Ligaški debi v Domžalah sem dočakal že leta 2019. Tekme v Kranju se zelo dobro spominjam, saj je tedaj bilo na igrišču ogromno mladih igralcev. Slavili smo s 4:1 in na voljo za igro sem imel 30 minut. Kasneje sem vpisal še tri nastope, veliko pa so mi seveda ponudili tudi članski treningi, ki so vedno na visokem nivoju. Z Domžalami sem nekajkrat treniral že v pravkar zaključeni sezoni, zraven sem bil tudi v Umagu. Veliko sprememb z vidika trenažnega procesa torej z novo sezono ne bo,” je povedal Repas, ki je dres mlajših reprezentanc Slovenije doslej oblekel na 22 tekmah.

S pripravami na novo sezono bodo varovanci Dejana Djuranovića, ki bodo v Uefa Conference League igrali 8. in 15. julija, začeli prihodnji četrtek: “Priprave na novo sezono si želim oddelati po najboljših močeh. Evropske tekme bodo namreč zelo hitro na sporedu, zato se bomo morali skupaj s soigralci v pravem času ustrezno pripraviti. Začetek nove sezone bo zahteven, saj bo potrebno obenem igrati tudi tekme državnega prvenstva, toda na nov izziv oziroma sezono sem pripravljen in komaj čakam, da se začne,” je sklenil otrok Domžal.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB