FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Tokrat na domačih tleh ob 20. uri

Nova domača tekma bo tokrat na sporedu ob 20. uri. V Športnem parku Domžale bo jutri, v nedeljo, v okviru 34. kola Prve lige TS gostoval FC Koper. Nogometaši Domžal bodo na tem srečanju iskali pravi odgovor na dva zaporedna poraza.

nkd 8 markus

''Koper je prav tako izpadel iz pokalnega tekmovanja, zato jutri pričakujemo motivirano zasedbo, ki bo želela popraviti vtis z zadnjih tekem. V prvem delu sezone so bili zelo uspešni, nato pa nam je uspelo nadoknaditi zaostanek in hkrati občutno povečati prednost na lestvici. Tri tekme pred koncem je kljub temu praktično še vse odprto, zato prostora za kalkulacije ni. Po dveh porazih v štirih dneh se želimo vrniti na ustrezen nivo in vknjižiti tri točke,'' pred 67. medsebojno tekmo v PLTS meni mladi vezist Benjamin Markuš.

V letošnji sezoni je produkt MNC Domžale zbral 15 nastopov, med nastopajočimi pa je bil tudi ob zadnji zmagi proti Kopru, ko je na Bonifiki (6. marec) bilo 0-2: ''Urnik oziroma spored aktivnosti je po zadnjem korona premoru zares natrpan, ampak to velja praktično za vse ekipe. Po zaslugi pokalnih tekem je napor še večji in zagotovo ima tudi to vpliv na naše predstave. Šlo nam je zelo dobro. Bili smo v odlični formi, dolgo brez poraza na domačih tleh, vendar ne glede na to, smo potegnili krajšo. V športu so zmage in porazi, vsaka naslednja tekma pa predstavlja priložnost za nov uspeh in v tem trenutku moramo jutrišnjo tekmo obrniti v našo korist.''

Domžalčani so na zadnjih petih ligaških tekmah zbrali 10 točk, nogometaši Kopra pa samo dve: ''Zasedba Kopra je zelo izkušena, premorejo kar nekaj nevarnih posameznikov, pohvalijo pa se lahko tudi z najboljšim strelcem v aktualni ligaški sezoni (Nardin Mulahusejnović - 13 golov), a nanje se ne bomo ozirali preveč. Gledamo nase, lastno igro oziroma podobo na igrišču, ki mora biti boljša. V četrtek in petek smo bili po skoraj mesecu dni prvič prosti in s pomočjo tega nekako odmislili preteklo dogajanje. Današnji trening smo uspešno opravili na glavnem igrišču, jutri dopoldne sledi še aktivacija, zvečer pa kot sem že dejal – s soigralci smo pripravljeni na boj. Tri točke morajo ostati doma,'' je odločno zaključil 20-letni Benjamin Markuš.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslani bmc ound   chio logo jpg RGB