FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prvenstvo je prekinjeno

Z današnjim dnem je državno prvenstvo uradno prekinjeno. Nogometaši Domžal bodo morali zaradi novih ukrepov v povezavi s koronavirusom naslednjih enajst dni preživeti brez treningov in tekem. Povsem nerazumljiva novica je dvignila ogromno prahu.

BrezTreningovinTekem

V dobrem tednu dni, ki je pred nami bi morala v Prvi ligi Telekom Slovenije biti odigrana dva tekmovalna kroga. Domžalčani bi se v soboto, 3. aprila, srečali z Bravom, v torek, 10. aprila pa še z Mariborom. Le tri dni kasneje, 14.4., je na sporedu tudi pokalna tekma z Mariborčani, a nadaljnja usoda tekmovalnih obveznosti še ni znana.

Na Nogometni zvezi Slovenije so zapisali sledeče: Kljub naporom vodstva NZS, da bi dosegli spremembo dikcije Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, objavljenem v Uradnem listu št. 47 z dne 29. 03. 2021, smo primorani prekiniti vsa tekmovanja pod okriljem NZS med 1. aprilom 2021 in do vključno 11. aprila 2021.

Ob novici predsednik NZS Radenko Mijatović ni mogel skriti razočaranja: “Še enkrat več smo prizadeti in razočarani nad nestrokovno in neprofesionalno obravnavo nogometa in športa pri odločevalcih, ki s takšnimi odločitvami povzročajo ogromno in nepopravljivo škodo nogometu ter športu na splošno. Upali smo, da bodo naši pozivi in argumentacije, ki smo jih poslali na vlado in ustrezne institucije, vplivali na spremembo dikcije odloka, ki bi nadaljevanje največjih ligaških tekmovanj v državi dovoljeval, pa smo očitno ponovno ostali brez kakršnihkoli odgovorov."

Besedilo in foto: Nejc Berce/NZS

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB