FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Odzivi po novi pomembni zmagi

Na peti tekmi do tretje zmage in tretje ničle v obrambi! Zahteven dvoboj z Gorico je z golom v 53. minuti odločil Arnel Jakupović.

OdziviPoGorici

Glavni trener Dejan Djuranović: “Tekma je bila zelo težka. Gorica se je na srečanje dobro pripravila in nam uspešno zaprla vse poti do gola. Nekako nismo našli rešitev, malce premalo je bilo pritiska na sredini igrišča in neposredno na vrata Gorice. V prvem polčasu nam je Matija Širok na desni strani povzročil kar nekaj težav, saj so gostje imeli dobre prehode v napad. V nadaljevanju smo to uspešno odpravili in iskali svoje priložnosti za zadetek. Jakupović je eno realiziral in tokrat je to bilo dovolj za zmago. Hkrati je pohvalno tudi dejstvo, da smo znova ohranili mrežo nedotaknjeno, tako da smo zelo zadovoljni z doseženim.''

Strelec Arnel Jakupović: “Gorica se je izkazala za zelo neugodnega nasprotnika, ki nam je onemogočal vzpostavitev želenega načina igre. V začetnem moštvu je bilo kar nekaj napadalno usmerjenih igralcev, a preprosto nismo bili pravi. Prišli smo v nekaj lepih situacij, toda gostje so bili vselej uspešnejši. Ne glede na vse smo potrpežljivo čakali na trenutek, ki bi lahko odločil srečanje in ravno tako se je zgodilo. Lepo podajo Svetlina sem neovirano sprejel na robu kazenskega prostora, nato počakal vratarja in hladokrvno zadel za zmago, ki nas je približala vrhu.” 

Vezist Mattias Kait: “V drugem polčasu se je ekipa odlično odzvala. Ni bilo enostavno, toda najpomembnejši je končni izplen. Vselej ne gre pričakovati, da bomo bili 90 minut podjetnejši, pritiskali na vrata nasprotnika in slavili z občutnejšo razliko. Zmaga proti neugodnemu tekmecu je torej plod trdega dela celotne ekipe, ki je znova dokazala suverenost v obrambnem delu igre. Nova ničla zagotovo predstavlja nov korak v pravo smer, po sredinem remiju z Olimpijo pa smo lahko zadovoljni tudi z napadom, ki je tokrat poskrbel za odločilni zadetek.”

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB