FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Cilj? Tri točke!

Po sredinem spopadu z Olimpijo je nova ligaška preizkušnja na sporedu že jutri, v nedeljo, ob 16.30! V domžalski Športni park prihaja ND Gorica. Prenos tekme s primorskim predstavnikom si boste lahko v živo ogledali na Planet TV 2.

HusmaniPredGorico

''Po tekmi z Olimpijo smo se hitro uspeli regenerirati in pripraviti na dvoboj z Gorico, ki smo jo dodobra spoznali skozi dopoldansko analizo. Premorejo kar nekaj kvalitetnih posameznikov, v zimskem prestopnem roku pa so poskrbeli za dodatne okrepitve. Gre za moštvo, ki se nahaja na 10. mestu Prve lige TS, a je v spomladanskem delu sezone povsem konkurenčno ostalim ekipam. Na dosedanjih štirih tekmah so zabeležili samo en poraz in v igri delujejo zelo zbrano. Imajo rep in glavo. Prvi dve medsebojni srečanji sta se končali z remijem in našo zmago, zato moramo narediti vse, da do točk pridemo tudi tokrat,'' je v pričakovanju domače tekme 24. kola dejal vezist Zeni Husmani, ki je v aktualni sezoni zaigral na 21. srečanjih. Na igrišču je celotnih 90 minut preživel tudi na obeh srečanjih z Gorico.

''Cilj? Tri točke. Igramo na domačih tleh in temu primerno se moramo odzvati. V srečanje je potrebno vstopiti na polno in od prve minute dalje vztrajati z igro, ki smo jo prikazali na uvodnih dveh domačih tekmah z Mariborom in Taborom, ter tako napadati popoln izkupiček. Zagotovo ima svoje načrte tudi Gorica, zato lahko pričakujemo zanimiv dvoboj,'' je o načrtih povedal Husmani.

30-letni nogometaš, ki se v moštvo vrača po odsluženi kazni, meni, da je v letošnji sezoni še vse mogoče, a v isti sapi dodaja, da bo potrebno biti potrpežljiv: ''Kot vemo, je lestvica zelo izenačena in v kratkem času se lahko precej spremeni. Z uspešnim vstopom v drugi del prvenstva smo se v štirinajstih dneh občutno približali tretjeuvrščeni Muri, zelo blizu so tudi ostali tekmeci. S tem smo dokazali, da zmoremo poseči po želenih mestih in prepričan sem, da lahko v takšnem ritmu nadaljujemo tudi v prihodnje. Tekem je še veliko, zato moramo biti potrpežljivi. Priložnosti za dokazovanje in osvajanje točk je namreč več kot dovolj,'' je sklenil Zeni Husmani.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB