FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Dosegli smo točno to, kar smo želeli''

Rečeno, storjeno. Na tretji spomladanski tekmi so rumeni bojevniki prišli do druge zmage. Na domačih tleh smo po vodstvu gostov videli mojstrovino Jakupovića in nebeški skok Vukliševića, ki sta poskrbela, da že v sredo v Ljubljano odhajamo z odlično popotnico. V zanimivem drugem polčasu je 182. nastop zabeležil Slobodan Vuk, ki je sedaj samostojno na tretjem mestu večne klubske lestvice.

DejanDjuranovicPoTaboru

''Dosegli smo točno to, kar smo želeli. Po remiju in zmagi beležimo nove pomembne tri točke. V izredno zahtevni tekmi je neugoden nasprotnik dobro zaprl vse poti do lastnega gola in povedel po izkoriščenem protinapadu. Po zaslugi želje, prave energije in vztrajnosti smo v drugem polčasu obrnili potek dogajanja v našo prid in z zadetkoma iz prekinitve uspešno zaključili tekmo,'' je po zmagi nad Taborom povedal glavni trener Domžal Dejan Djuranović.

Lestvica je pred nadaljevanjem prvenstva zelo izenačena. Domžalčani so s tremi točkami skočili na četrto mesto, kar potrjuje, da je bila včerajšnja zmaga še toliko pomembnejša: ''Vsi vemo, da želimo aktualno sezono zaključiti na mestih, ki vodijo v evropska tekmovanja. Z uspešnim vstopom v drugi del prvenstva napovedi potrjujemo, naš cilj pa je, da s takšnimi predstavami nadaljujemo tudi v prihodnje. Na vsaki tekmi gremo na zmago, saj bomo lahko samo tako prišli še višje na razpredelnici.''

Olimpija je v 22. kolu remizirala z Aluminijem, njen naslednji spopad v Stožicah pa bo drugi letošnji, skupno tretji z Domžalami. Septembra so v prestolnici Ljubljančani slavili s 3:2, v zaključku novembra pa so se s 3:1 veselili varovanci Dejana Djuranovića, ki pred derbijem ljubljanske kotline pravi: ''V srečanje se podajamo optimistično naravnani iz povsem preprostega razloga. Zimske priprave smo v januarju odlično opravili, na uvodnih treh tekmah smo se prikazali v pravi luči. Moštvo deluje zelo dobro, hkrati pa so tudi rezultati pozitivni. Na drugi strani Olimpija vselej predstavlja velik izziv in motivacijo. Ljubljančani so prvi na lestvici, na treh tekmah so prav tako zbrali sedem točk, zato se nam obeta kvaliteten in zanimiv spopad. Glede na prikazano oziroma videno na dosedanjih medsebojnih dvobojih v letošnji sezoni gremo v tekmo odločni, željni dobre igre in pozitivnega rezultata,'' je sklenil Djuranović.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB