FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Spored pripravljalnih tekem

Rumeni bojevniki bodo v drugi polovici meseca januarja odigrali štiri pripravljalne tekme. Dvoboji proti predstavnikom Bolgarije, Hrvaške, Slovenije in Bosne bodo odigrani v Umagu. Vsaj ena tekma bo na sporedu tudi po povratku v Slovenijo, natančeneje v prvih dneh meseca februarja.

SporedPripravljalnihTekem2021

Tako kot smo že napovedali, nogometaše Domžal, med 20. in 30. januarjem, na hrvaških tleh čakajo štiri tekme, ki jih bodo dvakratni državni prvaki izkoristili za stopnjevanje forme pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone 2020/21. Termini tekem so v tem trenutku dokončno določeni, med nasprotniki pa najdemo zasedbo Slaviše Stojanovića – bolgarski Levski iz Sofije, hrvaškega drugoligaša HNK Orijent, Goričane in aktualnega bosanskega prvaka FK Sarajevo.

V Umagu, tradicionalni zimski pripravljalni bazi rumene družine, se bo vse skupaj začelo že nemudoma po prihodu, ko bo v sredo nasprotnik PFC Levski. V petek, dva dni kasneje, sledi obračun z desetouvrščeno ekipo 2. HNL, nato bo sredi tedna nasprotnik dobro poznana Gorica, tik pred povratkom v Slovenijo pa se bodo varovanci Dejana Djuranovića pomerili še z vodilnim moštvom bosanskega državnega prvenstva. Zadnji pripravljalni nasprotnik še ni znan.

Pripravljalne preizkušnje - Umag 2021:

Domžale - Levski Sofia (BOL), sreda, 20. januar, 15.00

Domžale - Orijent (HRV), petek, 22. januar, 14.30

Domžale - Gorica (SLO), sreda, 27. januar, 14.30

Domžale - Sarajevo (BIH), sobota, 30. januar, 12.00

Nasprotnik še ni znan - sreda, 3. februar (tekma bo predvidoma odigrana v Domžalah)

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB