FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

V Domžale prihaja aktualni prvak

V nedeljo bo domžalski Športni park znova zaživel po skoraj mesecu dni mirovanja. 41. domača ligaška tekma med NK Domžale in NK Celje se bo pričela ob 17. uri, za neposredni prenos srečanja bo poskrbljeno na Planet TV 2.

DjuranovicPredCeljem

Domžalčani so letošnjo prvo prvenstveno zmago septembra zabeležili v Celju. Tedaj sta domače branilce ukanila napadalca Dario Kolobarić in Matej Podlogar, ki sta bila uspešna v prvem delu igre. Kakšni so načrti tokrat?: ''Na vsaki tekmi si želimo osvojiti vse tri točke in tudi tokrat ne bo nič drugače. Priprava je skozi celoten teden potekala zelo dobro, v pogonu so vsi nogometaši, tako da končno treniramo v popolni zasedbi. Želimo si prikazati dobro igro in posledično zabeležiti nov uspeh na medsebojnih tekmah s Celjani,'' je v pričakovanju nedeljskega domačega srečanja z aktualnim prvakom povedal glavni trener Dejan Djuranović.

Nadaljeval je: ''Celje je imelo v začetku letošnjega prvenstva težave, ki so bile razumljive. Tekmovanje v Evropi, kjer imaš velike želje in ambicije, terja svoj davek, obenem so v prestopnem roku izgubili dva pomembna člena iz lanske šampionske ekipe Mitjo Lotriča in Daria Vizingerja, ki sta predstavljala dodano vrednost. Filozofija igre se pri Celjanih kljub temu ni spremenila. Pod vodstvom Dušana Kosiča si izredno mlada, poletna in dinamična ekipa želi igrati nogomet. Vselej napadajo globino in tukaj bo potrebno biti najbolj pozoren. Zelo nevarni so hkrati ob prehodu v napad po odvzeti žogi. Celje se dviga, so aktualni prvaki, vredni spoštovanja, toda prepričan sem, da smo dovolj dobro pripravljeni in mislim, da lahko odigramo odlično tekmo.''

Pretekli vikend so nogometaši Domžal slavili na zaostali tekmi v Kidričevem z 2:1, Celjani pa so v Novi Gorici odigrali prijateljsko tekmo in bili od vrtnic boljši z 1:0: ''Reprezentančni premor ti lahko včasih nekaj prinese, včasih tudi nekaj odnese. Celjani so bili med preteklo pavzo brez petih reprezentantov, ki pa so ostali v tekmovalnem ritmu, saj so v dresih reprezentanc zabeležili kar nekaj odigranih minut. Preostanek moštva je sredino meseca novembra izkoristil za prijateljski dvoboj z Gorico, ker se pa z nasprotnikom seveda dobro poznamo, drastičnih sprememb oziroma presenečenj vendarle ne gre pričakovati,'' je sklenil Djuranović, ki bo po dolgem času lahko računal praktično na vse nogometaše. Po lažjih težavah z mišico znova trenira tudi Tamar Svetlin.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB