FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Sven Šoštarič Karič podaljšal do 2022!

Pogodba med mladim branilcem in Nogometnim klubom Domžale, ki bi se iztekla ob koncu aktualne sezone, je podaljšana do 31. decembra 2022. Sven Šoštarič Karič član rumene družine tako ostaja še najmanj dve leti in pol.

KaricSigns2

''Zelo sem vesel, da smo po kar nekaj časa prišli do želenega zaključka in da se je na koncu za vse strani dobro izteklo. Nadaljevanja skupne poti, ki se je pričela pred dobrim letom dni, že komaj čakam. Na igrišče se je bilo lepo vrniti že v nedeljo proti Muri, saj sem soigralcem lahko znova pomagal po dolgem času. Odigral sem celotnih 90 minut in počutil sem se zelo dobro. Sicer se nam ni izšlo ravno po načrtih, vendar smo lahko s pristopom in željo več kot zadovoljni,'' je ob sklenitvi nove pogodbe povedal mladi reprezentant Šoštarič Karič.

V dobrem letu dni je slovenski reprezentant do 21 let, ki se je preizkušal tudi že v Angliji pri Derby Countyu in Braintree Townu, nastopil na 31 domžalskih tekmah, mrežo nasprotnika pa je zatresel trikrat: ''Zelo sem vesel, da sem že takoj na začetku dobil veliko priložnosti za dokazovanje. Verjamem, da sem s svojimi predstavami tako v Prvi ligi in pokalnem tekmovanju kot tudi v lanskih kvalifikacijah za evropsko ligo dosedanje zaupanje strokovnega vodstva dobro upravičil. V prihodnje ciljam na to, da bo nivo osebnih in moštvenih iger na še višjem nivoju, obenem pa si seveda želim prihajajoče evropsko prvenstvo reprezentanc do 21 let, ki bo marca prihodnje leto potekalo v Sloveniji, pričakati v optimalni formi,” je povedal nekdanji član Maribora.

Levi bočni branilec, ki se dobro znajde tudi na položaju osrednjega branilca bo ponovno na delu že v četrtek, ko bo tekmec Domžal Aluminij: ''Nadaljevati moramo s skupnim trdim delom, saj odhajamo v Kidričevo kjer tekma ne bo lahka. Moramo pokazati zeljo in borbenost, vendar mislim, da lahko brez nekaterih igralcev iztrzimo pozitiven rezultat,'' je sklenil Šoštarič Karič.

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB