FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Lahko smo malce razočarani''

Po nekaj norih dneh, ki so jih zaznamovale številne okužbe s koronavirusom, so nogometaši Domžal odigrali prvo prvenstveno tekmo. Domači dvoboj z Muro se je brez deseterice, kljub prevladi z igralcem več, zaključil brez zmagovalca. V Športnem parku je bilo 1:1.

AlesMeznarsicPoMuri

“Osvojena točka bi nam v "normalnih" okoliščinah prinesla veliko zadovoljstva, a glede na situacijo v sami tekmi, ko smo bili v igri za osvojitev vseh treh točk in jih na koncu nismo uspeli zadržati, smo lahko malce razočarani. Vseeno moramo biti pozitivni in takšne priložnosti na naslednjih tekmah obrniti v našo korist,” je samostojni ligaški debi, ki sta ga zaznamovala domači branilec Gregor Sikošek in gostujoči kapetan Alen Kozar, ocenil pomočnik trenerja rumene družine Aleš Mežnaršič.

Gostje so hitro ostali z igralcem manj, saj je Jan Gorenc v 15. minuti nepravilno zaustavil Daria Kolobarića. Pobuda je bila odtlej povsem na strani rumenih bojevnikov, toda pravih zaključkov pred prekmurskimi vrati ni bilo: “Z igralcem manj je ekipa Mure strnila vrste in nam dobro onemogočala našo igro v napadu. Enostavno nismo našli konkretnega odgovora na njihovo branjenje. V nadaljevanju smo hitro zadeli, nato smo še prihajali v lepe situacije, imeli nekaj zrelih priložnosti, vendar bili premalo zbrani v samih zaključkih in gostje so to kaznovali.”

Zaradi številnih odsotnosti v strokovnem štabu sta ob Mežnaršiču na klopi Domžal tokrat sedela tudi športni direktor Matej Oražem in vodja skavtske službe Miha Kebe. Nad vratarji v teh dneh bdi Robert Majdič: “Znašli smo se v neprijetni situaciji, a moram reči, da se vsi skupaj trudimo, da vse poteka čim manj moteče. Trenažni proces se nadaljuje v ustaljenem ritmu, s preostalimi trenerji smo stalno v stiku, bistvo pa je, da se ekipa osredotoča na delo na igrišču z namenom, da se v prihodnje lahko nadejamo še boljših rezultatov,'' je sklenil Mežnaršič, ki bo s svojimi varovanci znova na delu že v četrtek, ko bo na sporedu gostovanje v Kidričevem.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB