FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

''Morali bomo biti zelo pozorni''

Domžalski nogometaši po oktobrski reprezentančni pavzi s prvenstvom nadaljujejo v soboto, ko bo na sporedu gostovanje v Kopru. Dvoboj s primorskim predstavnikom, ki se je v zadnjih letih potikal po nižjih ligah, se bo na Bonifiki pričel ob 14:45. Za neposredni prenos tekme bo poskrbljeno na Planet 2.

DobrovoljcPredKoprom

V pričakovanju prvega nastopa v dresu Domžal po 11. avgustu 2019 je misli strnil Gaber Dobrovoljc, ki je član rumene družine ponovno postal v začetku prejšnjega tedna: “Prvi dnevi so minili zelo hitro, saj sem imel veliko dela s papirologijo in ostalimi vsakdanjimi opravki. S soigralci in trenerji smo se zelo dobro ujeli, saj je tukaj že kar veliko poznanih obrazov. Prav tako sem domžalskega trenažnega procesa navajen, tako da s prilagoditvijo nisem imel nikakršnih težav. Vse je potekalo tako, kot bi moralo.”

Domžalčani bodo na Obali gostovali prvič po 31. maju 2017, ko so tudi prišli do druge pokalne lovorike v zgodovini kluba: “Obetamo si lahko zanimivo tekmo. Koper ima dobro ekipo, ki premore kar nekaj kvalitetnih posameznikov. Nanje bo potrebno biti zelo pozoren. Borili se bomo za vsako žogo in dali vse od sebe, da domov odnesemo vse tri točke. Prizorišče bo Bonifika, nanjo imam zares odlične spomine in verjamem, da bo temu tako tudi po sobotnem srečanju,'' je dejal Dobrovoljc, ki je tedaj, ob zadnjem gostovanju v Kopru, odločil finalno srečanje Pokala Slovenije z Olimpijo.

V zaključku meseca varovance Dejana Djuranovica čaka zgoščen spored tekem, toda prehitevati ne smemo ničesar: “Osredotočiti se moramo na vsako tekmo posebej. V tem trenutku si želimo dobro delovati v Kopru, kjer bi s pozitivnim rezultatom zagotovo poskrbeli za še boljše razpoloženje v moštvu. Zavedamo se, da si bodo tekme v prihodnje hitro sledile, trener pa bo ob tem računal prav na vsakega izmed nas. Skupaj s soigralci moramo biti vselej na najvišji možni ravni in tako uspešno izkoristiti vsakršen vstop na igrišče,” je sklenil 27-letni osrednji branilec Gaber Dobrovoljc.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB