FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Vuk prvič po treh mesecih!

Rumeni bojevniki so oktobrski reprezentančni premor kljub vsemu uspešno izkoristili. Prvotno srečanje z NK Tabor Sežana je bilo namreč odpovedano, sledila je sprememba delovnega načrta, nato pa se je v zadnjem trenutku ponudila priložnost za igranje z avstrijskim SK Austria Klagenfurt. Prijateljski dvoboj, ki se je odvil v Domžalah, se je zaključil z rezultatom 3:2 v korist Domžalčanov.

SlobodanVukIzjava1

Glavni trener Dejan Djuranović je priložnost za igro ponudil sedemnajsterici, med vsemi prisotnimi pa se je znašel tudi rekovalescent Slobodan Vuk: “Na igrišče sem stopil prvič po treh mesecih odsotnosti. Seveda sem pred tem opravil kar nekaj treningov z ekipo, vendar to je bila moja prva tekma po poškodbi stopala v začetku julija. Občutek, ko znova lahko uživaš v nogometu, je preprosto fantastičen, zato res upam, da je ta poškodba dokončno za mano.”

Rezultat prvega dela igre sta postavila domači kapetan Senijad Ibričić, ki je uspešno izvedel enajstmetrovko in gostujoči napadalec Bejamin Hodžić, ki je bil natančen z glavo. V nadaljevanju je pri gostih bil uspešen Oliver Markoutz, dva zadetka za Domžale pa je dosegel Slobodan Vuk. “Tekma nam je zelo koristila, saj smo z njo ostali v tekmovalnem ritmu. Priložnost za igro so dobili tudi fantje, ki imajo v prvenstvu manjšo minutažo, zato lahko povem, da smo s tekmo dosegli namen, zagotovo pa je dvoboj meni osebno prišel prav še toliko bolj. Odigranih 45 minut sem fizično dobro prenesel, s pripravljenostjo nisem imel večjih težav in na igrišču bi z lahkoto preživel še kakšno minuto več. Mislim, da bom potreboval še kakšen teden, da se optimalno pripravim za celotnih 90. minut, nato bo vse skupaj še precej lažje.”

S pripravo na 7. kolo Prve lige Telekom Slovenije bodo varovanci Dejana Djuranovića v negotovosti po zaslugi koronavirusa nadaljevali v ponedeljek, ko se bo moštvu postopoma priključila tudi peterica reprezentantov - Svetlin, Urbančič, Makovec, Pišek in Kait: “Prvenstvo nadaljujemo v Kopru, kjer se bomo pomerili z moštvom, ki ga vidim kot zelo nepredvidljivega. Imajo veliko kakovostnih posameznikov, zato se bomo morali na tekmo zelo dobro pripraviti. Glede koronavirusa se igralci zavedamo, za kako resno zadevo gre. Vsi skupaj se držimo vseh ukrepov in lahko samo upamo, da nam bo nadaljevanje prvenstva in ostalih tekmovanj omogočeno tudi v prihodnje. Dogajanje ima nekaj vpliva tudi na vsakdanje življenje, saj se moramo paziti, da ne bi ogrožali sebe in drugih. Ne udeležujemo se praznovanj oziroma dogodkov, kjer se zbira večje število ljudi. Redno opravljamo merjenje telesne temperature, na vsakem koraku najdemo tudi razkužila. V klubu je tako za varnost zelo dobro poskrbljeno, zato sem lahko ne glede na vse precej optimističen,” je sklenil Vuk.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB